Weekend i El Puerto de Santa María

Vi tog en tur til El Puerto de Santa María i weekenden med nogle venner. En hyggelig by med god mad. Byen er berømt for deres gode fisk og skaldyr. De har nogle restauranter med et specielt koncept. Du går først ind i forretningen og køber det du gerne vil have. Alt er tilberedt, så du skal bare vælge hvad og hvor meget du vil have og du får et kræmmerhus med det du har købt. Du kan så vælge, at tage maden med hjem eller gå ind i restauranten for at spise. I restauranten bestiller du drikkevarer, samt små tapasretter og tilbehør til maden. De giver dig også tallerkner og fade du kan anrette maden på. I kan se det på et par af billederne.

Vi tog på en lille bytur også og fik et par øl, som jo er krævet når man udforsker en ny by. Vi kom ind på en bar, hvor de viste poker i fjernsynet, så det var jo perfekt. De andre spiller også en del poker. Derefter delte jeg tæsk ud i dart. Jeg har et skræmmede talent for dart, som jeg opdagede for et par måneder siden. Måske skulle jeg prøve at udforske det lidt mere. Kig på tredje billede, er der nogen som helst logik i at sætte et gelænder op der? Foran et vindue ved en bank, hvordan har man fundet på det? Der kommer muligvis en forklaring engang, men det er nok mest sandsynligt at det forbliver en uløst gåde.

Søndag var vi en tur i Cadiz, fik lidt mad, nogle ekstremt gode tapas må jeg indrømme. Lavede lidt sight seeing og tog båden tilbage til El Puerto de Santa María. Vi fik meget lidt søvn, så vi var helt smadrede da vi kom hjem.

Hvis I skulle finde på at tage til El Puerto de Santa María på hotel/kloster San Miguel, så lad være med at få værelse 235, det larmer ret meget fra taget. Jeg tror de havde placert air conditioning/varmeanlægget lige oven på vores værelse. Når man hele tiden kan høre mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, så skal man have et par øl for at falde i søvn. Det havde vi heldigvis fået.

This entry was posted in Historien er sand, Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.