1981: I dagpleje hos Grethe sammen med Jesper og Peter

Jeg tror det var 1981, men er ikke helt sikker. Denne post kommer efter nogle af posts for senere år og det kommer måske også til at ske i fremtiden, fordi jeg kommer i tanke om nogle begivenheder, jeg gerne vil inkludere i min livslinie.

Jeg syntes at Grethes dagpleje var vigtig at få med, da jeg her mødte nogle personer som har haft stor betydning for mig. Jeg starter i dagpleje hos Grethe, sammen med blandt andet Jesper og Peter. Jeg var en kort overgang i børnehave i Hanstholm, men det var jeg meget utilfreds med og kom tilbage til Grethe. Grethe havde nogle små blå traktorer med pedaler, som vi kørte meget på. Det var ret sjovt, selvom der altid var stor kamp om at få bedste. Vi brugte meget et falsk grin, når vi ville drille en af de andre. Jeg kan huske, at vi alle havde fået en is og jeg tabte min på jorden. Så kørte de andre rundt på de blå traktorer og grinede falsk. Det lød som når man siger ha ha ha ha, aaaahh hahahahaha. Jeg ville have en ny is og gik ind og åbnede Grethes fryser. Det skulle jeg ikke have gjort, for det må man ikke. Jeg mistede ikke kun min is, jeg blev også lagt i seng, fordi jeg havde åbnet fryseren uden at få lov.

Jeg tilbragte mange timer med Peter og Jesper, både i dagplejen, men også op igennem folkeskolen. Jesper var min bedste ven den tid vi gik på Ræhr skole. Vi har brugt mange timer på at lege krig, ninja, kung fu, se wrestling og en masse film. Peter mistede jeg kontakten til, da vi begyndte på Hanstholm skole og så ham sidste gang til Hanstholm skoles jubilæum.

Jesper er i dag kok, gift med Lita og har et barn og et andet på vej. Jeg ved faktisk ikke om det sidste barn er ankommet. Vi ses ikke så ofte længere og er en af dem, jeg burde prøve at holde mere kontakt med.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.