Mål 2010 update

Så er det tid til en update for målene for 2010.

Vægt:

96,4 kg. sagde vægten her til morgen, hvilket betyder at der er forsvundet 3,6 kg. Jeg går ud fra at halvdelen var julemad der ikke havde sat sig så godt fast, men det er helt klart tilfredsstillende, da jeg kun har ændret lidt på det jeg spiser og er begyndt at bevæge mig lidt mere. Sådan!

Sport:

Jeg ved ikke om man kan kalde det sport, men jeg dyrker noget motion på Wii. I dag startede vi på paddle og jeg regner med, at der kommer gang i noget basketball næste weekend. Til dem der ikke ved hvad paddle er, så skal I forstille jer en blanding af squash og tennis. I kan se her, hvad det går ud på. Det er ret sjovt og nemt at lære, så jeg kan kun anbefale at I får bygget nogle baner i Danmark.

Poker: Her halter det ret meget. Jeg har kun spillet to gange og sammenlagt omkring 3 timer. Der er blevet set et par videoer og læst et par artikler, men jeg skal til at sætte lidt turbo på. Overskuddet lyder på $25, så hvis jeg skal nå de $10k, skal der ske et eller andet. Det er næste punkt der tager for meget tid.

Arbejde: Denne måned går som forventet så på en skala fra 1 til 10 bliver det til 5. Vi er i gang med at lede efter en ny professionel spiller, som vi skal sponsorere i Spanien. Denne spiller skal erstatte Santi. Der er en del der har kontaktet os, men indtil videre kun 3 der ville være interessante. De 3 har forskellige kvaliteter, som gør dem til egnede kandidater. Den første er meget “mediatico” som man siger i Spanien. Er ikke sikker på, om der er et ord på dansk der dækker over udtrykket, men det vil sige at han er en person der tiltrækker sig opmærksomhed, er sjov, kender en masse mennesker og har let ved at snakke med folk. Han er dog den dårligste af de tre spillere. Den anden er en ung god professionel pokerspiller, som endnu ikke har haft en sponsor. Han spiller meget online. Den tredje har mange kontakter og kender stort set alle i pokerverdenen i Spanien og kan igennem sit arbejde skaffe os meget reklame. Så i løbet af de næste par uger, vil vi vælge en spiller.

Fritid og rejser:

Jeg har ændret navnet på denne kategori, fordi en kun omhandler fritid og rejser, så det virker mere logisk, i stedet for at kalde den generelt.

Vi skal til Cadiz denne weekend, så det er jo en god start. Men jeg tror stadig det bliver svært, at få mere fritid. Tror der kommer noget med nogle kombinerede rejser med arbejde.

This entry was posted in Mål. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.