Tapadaki – Gastrobar i Málaga – 95 gafler

Vi fik anbefalet dette sted af en ven og besluttede at det skulle prøves og det fortrød vi ikke. Disse gastrobarer er et af mine helt klare favoritkoncepter. Man kan få mad på højt niveau, små retter så man kan prøve flere forskellige og samtidig til overkommelige priser.

På Tapadaki kan man både få tapas-retter, men også større portioner som bøf med tilbehør. Vi gik selvfølgelig efter tapasretterne. Vi fik Nem de rabo de toro con espuma de patatas, som er en slags forårsrulle med oksehale og kartoffelskum, Cordero estofado con kimuchi su cous cous de verduritas, som er lam med cous cous og grøntsager, Hamburguesita de atún con salsa de foié y miso, som er en lille burger af med tun og foie gras sovs, Pita roll de carrillada ibérica con salsa de yoghurt al togarashi, som er et pita/burrito brød med ansigtskød (ved ikke hvad man kalder det på dansk) og yoghurtsovs, Serranito de pluma ibérica con aderezo de kimuchi, som er en lille burger med parmaskinke med noget salat og sovs af en slags. Vi fik to gange af tunburgeren og forårsrullen med oksehale, det var to helt fantastiske retter. Lam med cous cous var også i særklasse. Vi sluttede af med at dele en cheese cake. Den var god, men ikke i særklasse.

Betjeningen var hurtig, professionel og venlig, så der er ingen klager.

Tapadaki er en ny favorit i Málaga.

Skal man kritisere noget og det skal man jo, så er det at man et sted med det niveau, har de dårlige papirsservietter som spanierne elsker og som står på alle små spanske barer. Men det er jo ikke så høje priser de kører med, så der skal måske skæres nogle steder.

Restauranten ligger i centrum, men man skal lidt udenfor det normale centrumområde, hvor butikkerne ligger. Den ligger lidt gemt, hvis man ikke kender Malaga så godt, men er nem at finde. Hvis man går fra Plaza de la Merced ad Calle Alamos, så skal man fortsætte til den bliver til Calle Carretería, (det gør den der hvor den svinger skarpt til venstre) og så ligger den 200-300 meter længere nede på højre side. Hvis man kommer fra Calle Larios og går op til Plaza Unicibay, skal man gå til venstre på Plaza Uncibay og følge Calle Tejón y Rodríguez til man kommer til Calle Carretería, hvor man drejer til venstre og den ligger ca. 100 meter længere nede.  Man kan se kontaktinfo og adresse på deres hjemmeside her.

Vores frokost bestod af 8 tapas, 2 glas vin og 2 små fadøl og vi kom af med €38.90. Ganske rimeligt. Så Tapadaki kommer til at ligge på en delt førsteplads med La Marmita med 95 gafler.

Vi har været der et par gange siden jeg skrev anmeldelsen og en af gangene fik vi sushi. Men det vil jeg ikke anbefale. Det er bedre at spise på en sushi restaurant.

Her kan ses et par billeder af retterne.

 Se alle restaurantanmeldelser her

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tapadaki – Gastrobar i Málaga – 95 gafler

  1. Puha. Må jeg spørge hvad forårsrulle med oksehale er?

  2. Kent Odgaard says:

    Det er en forårsrulle hvor fyldet er oksehale. Kan stærkt anbefales. Hvis du ikke har fået oksehale før, så minder det lidt om kødet i osso buco. Ekstremt mørt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.