Bedste wordpress online shop plugins

Jeg har lavet et par shops og skal bruge nogle shop plugins til forskellige sites jeg arbejder på, så jeg tænkte, at jeg lige så godt, kunne lave et indlæg omkring de wordpress eshop plugins jeg finder og prøver.

1. WP e-commerce eller getshopped.org: Dette er et halvfærdigt produkt med mange fejl og de har ikke meget tid til at svare i deres eget forum og der er masser af utilfredse kunder, når man søger på det. Der er en gratis version og en betalt version. Jeg kan kun anbefale, at man holder sig langt væk fra dette produkt.

2. Cart66: Jeg har brugt dette plugin til sphome.dk og det virker godt og er nemt at sætte op. Der har været et par problemer med oversættelsen, da det ikke var alt der blev oversat, så man skulle ind og rette direkte i filerne for shoppen, hvilket ikke er optimalt. Man må regne med, at det bliver rettet til i fremtidige opdateringer.

3. Prøv Unoeuro

Posten bliver opdateret løbende, når jeg har testet shops.

This entry was posted in Arbejde. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.