Las Tablinas – Restaurant i Las Lagunas, Mijas Costa – 92 gafler

Las Tablinas er endnu en restaurant vi kom ind på ved et tilfælde. En dag vi kørte ud for at spise og sagde, lad os prøve at dreje til venstre her og se om der er nogle restauranter. Det var der og vi valgte den på venstre side af vejen, som viste sig at være et rigtig godt valg.

Las Tablinas en en Asturiansk restaurant, så det er obligatorisk at få cider til maden. De har et godt menukort, men de har også altid en masse retter, som ikke er på menukortet og det er dem vi har valgt fra hver gang. De er gode til fisk, men har også fået carriallada (ansigtskød) cochinillo (pattegris) og så skal man helt sikkert prøve deres croquetas de rabo de toro. Det er de bedste croquetas jeg har fået. En lille bid himmel med oksehale, er nok en meget rammende beskrivelse.

Prisen ligger i den lidt højere ende, men er på ingen måde urimelig. Man spiser gerne for €25-€35 per person afhængig af om man får dessert, hvilke drikkevarer man vælger osv. Rationerne er store, så man bliver mæt.

Tjeneren som jeg også går ud fra er ejer, er en ganske sympatisk fyr og maden kommer hurtigt.

Restauranten ligger i Mijas Costa. Hvis man tager bagvejen fra coinvejen mod Las Lagunas, skal man til højre i den første rundkørsel og til højre i næste rundkørsel, så kommer den på venstre side efter et par hundrede meter.

Adressen er: Avda. Miguel Hernandez Esquina Rio Guadarranque, 29649 Mijas, så kan man finde det på google. Tel: 952 476 839

Se alle restaurantanmeldelser her

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.