Restaurante Zena 2.0 – Italiensk restaurant i Fuengirola – 70 gafler

Zena 2.0 ligger i samme bygning som Hotel Yaramar ved strandpromenaden i Fuengirola. Vi ville gerne have være på Milano Experience, da jeg havde fået den anbefalet, men de holdte en måneds vinterlukket.
Zena 2.0 er hyggelig og fint indrettet. Da vi kom var der allerede en del folk, der var i gang med at spise. Stort set alle sammen var udlændinge, hvilket ikke altid er et godt tegn.

Vi fik os et bord og lidt at drikke. Vi ville gerne have haft et par italienske øl, når man nu er på en italiensk restaurant, men de kunne kun tilbyde Heineken og San Miguel.

Menukortet var lidt kedeligt. Jeg havde håbet på, at der var nogle specialiteter, som man ikke havde prøvet før. De havde de typiske pastaretter med svampe, skinke, skaldyr osv. nogle risottoer og nogle kødretter og lidt fisk.

Der var ikke så mange interessante forretter, men vi fik nogle bruschetta med tomat og med svampe. Den med svampe var jeg specielt glad for og den med tomat kunne da også spises.

Til hovedret var jeg lidt i tvivl og valgte at følge tjenerens anbefaling om frisk pasta med mørbrad. Tagliatelle Solomillo, de andre bestilte ravioli trufa og tagliatelle negros. Ravioli med trøfler og noget sort pasta af en slags. Den friske pasta med mørbrad var lidt intetsigende og fersk i smagen. Ravioli med trøfler og den sorte pasta var, ifølge de andre, ok men ikke noget specielt og ikke noget man ville vende tilbage for at få. Alt i alt en lidt kedelig hovedret.

Kun to af os bestilte dessert. Jeg bestilte en æbletærte og der blev bestilt en lemonsorbet. Æbletærten var rigtig god og lemonsorbet var ok, men ikke noget specielt.

Betjeningen var ret langsom og venlig. Jeg syntes at prisen var som man kunne forvente. Vi kom af med næsten €90 for 2 forretter, 2 desserter, 4 hovedretter, 2 øl, 3 sodavand, 1 vand og 1 kaffe.

Halvdårlig hovedret og langsom betjening trækker ned, god forret og fin dessert trækker op. Så det bliver til en ikke så imponerende 70 gafler.

Zena 2.0 hjemmeside

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.