Nytår i Caños de meca

Vi valgte at tage et par dage til Caños de Meca med nogle venner, for at fejre nytår. Caños de Meca er en lille by i nærheden af Tarifa, Barbate, Zahara de los atunes osv. Vi havde lejet et hus fra d. 31. til d. 2.

mecasol

Det tager et par timer at køre dertil og da vi ankom, lagde vi stærkt ud med noget afslapning og nød solen lidt, for der var masser af den og så havde vi jo også øl.

Vi har lidt uheldige, for da vi havde fået det hele på plads og klokken var omkring 19.00, ville jeg som den første tage et bad. Jeg fandt så ud af, at vandvarmeren var i stykker. Vi ringede til ejeren af huset som kom og prøvede at lave den. Han forsøgte at ringe til nogle forskellige, som kunne komme og lave det. Det var dog en lidt umulig opgave, da det var nytårsaften. Så det kunne først laves næste dag og jeg tog et ret koldt bad. Resten af holdet tog den på rutinen og sprang bruseren over.

Vi havde taget godt med øl, vin og alkohol med og selvfølgelig lidt mad. Da vi havde været hos svigermekanikken i julen, havde jeg købt en del lokal vin, så den skulle prøves. Vi lavede selv maden eller det vil sige, at det stod Kati mest for. Noget oksemørbrad med noget sjov. Ganske hyggelig aften.

Næste dag tog vi en gåtur på stranden og fik gået lidt af alkoholen ud af kroppen. Vi fik en enkelt øl på en bar og et par øl tilbage ved huset med solen.

strandhuset stranden udsigt øl

Om aftenen tog vi på El Campero i Barbate. Restauranten som netop er kåret som Spaniens bedste fiskerestaurant uden michelinstjerne. Puha for en skefuld det var godt. Hvis man er på de kanter, så er det et absolut must at prøve den restaurant.

mad mad-2 mad-3 mad-4 WP_20150101_017 WP_20150101_018

Tilbage til huset igen og få en øl eller to. Næste dag lidt mere afslapning og så smuttede vi hjem ved 16.00-tiden.

This entry was posted in Historien er sand, Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.