Restaurant Skina – Michelinrestaurant i Marbella – 82 gafler

Vi fik chancen for at prøve endnu en Michelinrestaurant i Marbella, denne gang var det Restaurant Skina, som ligger i centrum. Det er en lille restaurant, med et par borde udenfor på gaden. Vi satte os udenfor, da vejret var godt.

Vi besluttede os for at prøve deres 12 retters menu som kostede omkring €108. Der var nogle gode retter, men også nogle der ramte lidt ved siden af, efter min mening. Forskellen til Dani Garcia, som har 2 michelinstjerner, er ret stor.

Jeg kan ikke huske alle retter eller rækkefølgen, men dem der ramte lidt ved siden af. Der var noget tartar af vildt (kronhjort eller lign.) med citrus. Jeg syntes at citrussen var for stærk og dominerede retten. Der var en ret med tørret tun, som var meget salt og så var der en sardin, hvor de ikke havde fået benene helt ud, så jeg kom til at sidde og tygge på nogle af dem.

De gode retter var vagtel med svampe, som det kun var mig der fik, da de andre fik noget med skaldyr. Det smagte rigtig godt, men de andre var ikke helt vilde med deres alternative paella. Der var en slags fiskemos med sprød torskemave, som var rigtig god. Meget blød i smagen. Lammekøllen var også fantastisk. Der var en fisk, som jeg ikke husker navnet på. Den er rød og ikke så stor og smagte fortrinligt. Desserterne, samt chokoladen til kaffen ramte plet og der var tilfredshed på alle pladser ved bordet.

De kom også med et ostebord, hvor man kunne vælge mellem 6-7 forskellige oste. Jeg valgte at prøve dem alle.

Jeg vil også lige nævne deres brød, som jeg tror er det bedste brød jeg har prøvet i Spanien. Topklasse!

Jeg giver 82 stjerner, da jeg mener at en restaurant af denne klasse ikke må ramme så meget ved siden af, som de gjorde med nogle af retterne. Der var stadig nogle helt fantastiske retter i mellem, men prisen er også noget højere end hvad man normalt ser i Sydspanien.

Du kan se restaurantens hjemmeside her. Vær opmærksom på at menu og priser ikke er opdaterede.

restaurante-skina6 restaurante-skina9 restaurante-skin7 restaurante-skin8 restaurante-skina restaurante-skina2 restaurante-skina3 restaurante-skina4 restaurante-skina5

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.