Ændre land på appletv, sådan gøres det

Hvis du gerne vil ændre indstillingerne appletv, så det ser ud som om, at du er i et andet land og dermed kan se for eksempel Netflix fra USA eller fra andre lande, skal du bruge et DNS abonnement.

Det første du skal gøre, er at oprette en konto på overplay. Vær opmærksom på, at det koster omkring $5 per måned, men det er penge godt givet ud. 🙂

Fra denne konto skal du bruge et DNS nummer, som du finder under “my account” og “smart dns”. Her kan du vælge hvilket land du “ønsker at være i” og du har et dns nummer, som du skal bruge til appletv.

På appletv går du ind i indstillingerne og ind i generelle indstillinger. Vælg Netværk og Konfigurer TCP/IP og klik på Manuel. Ved Ip-adresse skal der ikke ændres noget, så der klikker man bare videre. Det samme gælder for subnet-mask, hvor man bare klikker videre. Ved Router adresse, skal man også bare klikke videre uden at ændre noget.

Det er først når man kommer til DNS-adresse, at man skal ændre noget. Her skal man bruge et af de DNS numre, som man har fra overplay. Tallene indtastes og man gemmer. Gå derefter ind under iTunes i indstillinger og ændre land til United States. Sluk appletv, træk stikket ud og sæt det i igen og du er nu klar.

Du vil nu få indhold på fx netflix fra det land, som du har valgt under Smart DNS på overplay. Du kan ændre landet så ofte du vil og der er forskellige film og serier alt afhængig af hvilket land du vælger. God fornøjelse!

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.