Restaurant Casa Castellana – middelmådig spansk restaurant Fuengirola – 45 gafler

Casa castellanaVi ville have spist på Estilo Campo, som jeg tidligere har lavet en anmeldelse af, men den var lukket, så vi gik ind på restauranten ved siden, som nogle venner havde fortalt skulle være god.

Der var kun et par borde med folk, så plads var der nok af. De har et lidt sjovt plastiktræ mid i det hele, så vi håbede at dekorationen ikke var en indikation af, hvilket niveau vi kunne forvente at maden var på. Men bordene var dækket pænt, med softservietter, flere forskellige vinglas og så ganske fine ud.

Vi bestilte Morcilla de Burgos til deling. Det tog lidt lang tid, før vi fik det og den smagte fint. Jeg er jo på udkig efter en rigtig god burger i Fuengirola og havde set, at de reklamerede med et Kobe burger. Nu ved jeg godt, at det ikke er kobekøb i sådan en burger, men forventede en ret god burger. Kati bestilte en entrecote.

Det tog omkring 50 minutter fra forret til hovedret, så man skal ikke have travlt, hvis man skal spise her. Det viste sig at begge retter var ret dårlige. Der var brugt noget daggammelt brød til burgeren og bøffen var ikke særlig god. Kati var heller ikke tilfreds med sin entrecote. Vi valgte at springe over desserten.

Vi kom af med €53, hvilket var alt for meget for en dårlig frokost.

Tjeneren var sympatisk, men langsom.

Det bliver til 45 gafler for et sted vi ikke kommer til at spise igen og ikke anbefaler til andre.

Restauranten ligger ved siden af Estilo Campo, i en sidegade til madgaden.

På tripadvisor, kan man se at det mest er udlændinge, der spiser der og det gør at de har en lidt højere rating, end hvis det var et sted, hvor der kommer mange spaniere.

 

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter, Det irriterer mig, Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.