Dukan kuren, holder man vægten 3 år efter?

Det er jo omkring 3 år siden, at jeg gik over i fase 3 på Dukan kuren. Så hvordan ser det ud med vægten i dag? Jeg var jo omkring de kg. 79 og Hr. Dukan sagde at jeg skulle være omkring de kg. 81 som optimalvægt.

Som jeg har nævnt i nogle af de andre indlæg, så var det svært, at holde vægten på de kg. 79 og det virkede som om, at det var korrekt, at min krop gerne ville være omkring de kg. 81-82. Det var også den vægt, som jeg har holdt i lang tid.Jeg gætter på, at noget af fedtet også er blevet erstattet af muskler, da jeg dyrker en hel del sport nu. Crossfit er en af dem og det må give lidt ekstra.

Nu har vi så lige været næsten 4 uger i Danmark, som har kostet et par kilo, så jeg har ramt de kg. 85. Masser af fest, mad og mindre motion en jeg normalt dyrker, har kostet. Der skal så strammes lidt op igen og jeg er allerede i gang med motionen igen og kosten er tilbage til det normale. Når jeg siger tilbage til det normale, så er det mange grøntsager, meget protein, en del frugt og en smule kulhydrater.

Jeg satser på, at jeg ret hurtigt kan smide de 3 kilo igen og gerne 1-2 mere indenfor relativt kort tid. Det kan være lidt ekstra svært, for sommeren bliver hurtigt fyldt op diverse fester, sammenkomster, besøg osv.

Det var en lille update fra mig. Håber alle får en god sommer, her er temperaturen allerede oppe tæt på de 30 grader, så det kan godt gå hen at blive varmt.

Husk du kan læse om dukan kuren her, hvis du gerne vil have lidt mere information eller vil igang med kuren.

This entry was posted in Historien er sand, kur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.