Nu på teenage-vægt (med før og efter billeder)

Jeg taber mig stadig en smule i konsolideringsfasen og er nu under 80 kg!!! Jeg mener ikke, at have været under 80 kg. siden jeg var teenager. Nu tager vi snart til Las Vegas på ferie, så jeg vil gerne lige smide et par kilo mere, så jeg kan tage et par kilo på ferie. For jeg tror bestemt ikke, jeg kommer til at holde mig til kuren i Las Vegas.

Her er før og efter. Før billedet er taget nytårsaften, altså et par dage før kuren startede og videoen er fra en pokerturnering i Las Vegas i juli, samt et billede fra juli i Las Vegas. På før-billedet ser jeg også helt specielt “smart” ud. Selvom jeg har en arm over maven, kan man godt se hvad der er under og dobbelthagen er også ret synlig. På videoen ser man ikke hele kroppen, men man bør kunne se, at der er faldet en del af og på billedet kan man også se forskel. Du kan se videoen ud til højre og sidst i nederst i denne post.

Kort intro kan læses her.

Ny hjemmeside om Dukan Kuren

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.