Jeg taber mig stadig lidt

Jeg taber mig stadig lidt, da kati endnu ikke er færdig med cruise fasen, så vi spiser ofte det samme, men jeg er begyndt til tilføje frugt, lidt brød osv. Kiloen falder ikke af på samme måde som tidligere, men der falder en smule af hele tiden. Nu svinger det lidt fra dag til dag, da jeg var på vægten for to dage siden stod der 77.8 og i dag, som man kan se på billedet står der 78.8, men jeg har tabt omkring 21 kilo, hvilket ikke er helt dårligt.

Kati er også ved at være godt med, hun har tabt 19,5 kg. indtil videre. Jeg tabte mig en del mere end hende i starten og nåede de 17 kg. lang tid før hende, men hun taber sig stabilt og skulle gerne have tabt 20-23 kg. snart.

Det jeg kan se, er at efter jeg er begyndt at indtage mere brød og sukker, taber jeg mig meget mindre og det er ikke fordi jeg indtager det i store mængder, men det er selvfølgelig en del mere end i cruise fasen. Jeg har også galaaftner, hvor jeg ikke tænker over, hvad jeg spiser og drikker, hvilket helt klart også har betydning.

Så jeg vil gerne sige tak til Dukan kuren eller Pierre Dukan, for at vise mig hvordan man taber sig.

Jeg har skrevet en kort intro til kuren her.

Ny hjemmeside om Dukan Slankekur.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.