I mål 18 kg. tabt

Jeg nåede egentlig målet for et par uger siden, men har ikke fået skrevet et indlæg. På dag 101 af kuren kom jeg under 81.2 kilo og dermed de 18 kilo som var målet. Egentlig var 17 kg. målet, men lagde et kilo til, når jeg nu var så godt i gang. Så nu er konsolideringsfasen i gang, hvor jeg har en gallamiddag om ugen og begynder at inkludere forskellige madvarer i kosten igen. Jeg har siden holdt vægten på omkring de 81 kilo og er stadig på vægten hver dag, men skriver bare ikke vægten ind i arket.

Det ville være dejligt, at smide et enkelt kilo mere, så det første tal på vægten er 7, for det er maaaaange år siden jeg var under 80 kilo.

Muligvis kan jeg finde nogle før-billeder og så kunne jeg tage et efter-billede. Det er jo det man gør.

Kort intro kan findes her.

Ny hjemmeside om Dukan Kuren.

This entry was posted in kur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.