Når det ikke er planlagt, bliver det altid sjovere

I torsdags var jeg i Fuengirola for at se fodbold (pokalkamp) sammen med Jose og Ernesto, samt nogle af Joses venner. Jeg ved godt, at der er en overvejende risiko for, at man ender i byen, når det er sammen med Ernesto. Jeg skulle arbejde fredag, så jeg satsede ikke på en bytur, men skæbnen ville det anderledes. Vi skulle smage en god rom på El Rancho, hvor vi også så fodbold. Vi smagte et par stykker og smuttede så på karaokebar. Efter karaoke tog vi rundt på lidt forskellige barer og fik til sidst morgenmad ved 05.30-tiden på en italiensk restaurant og smuttede derefter hjem.

Vi har været på karaokebaren før, så de ved godt at der er garanti for kvalitetsunderholdning, når vi dukker op. Som man kan se i videoen, er jeg meget scenevandt og overskygger helt klart Ernesto, både med en fantastisk sangstemme, opmærksomhed på kamera og publikum og den flotte koreografi. Enjoy!

Her er den orginale, men jeg syntes helt sikkert vi er på samme niveau, hvis ikke højere.

This entry was posted in Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.