Skal man have en undskyldning for at afslutte en chat?

Hvor mange gange slutter en chat med: Nå, jeg skal tilbage til arbejdet. Bliver nødt til at smutte, har lovet at komme ned til X. Jeg skal i seng, så jeg lukker ned, eller noget lignende? Det er lige meget om de har startet chatten og om der kun er gået 5 minutter. Så kommer der en undskyldning, for at afslutte chatten. Hvis du ved, at du om 5 minutter skal til købmanden fordi de lukker, hvorfor venter du så ikke til senere med at starte chatten?(sandsynligvis fordi det er en undskyldning, som ikke nødvendigvis er sand)

Jeg går ud fra, at nogen ikke kan afslutte chatten, bare ved at lade være med at skrive noget. De føler, det er lidt ligesom hvis man bare gik uden at sige noget, når man snakker med nogen. Men chatten virker på denne måde, hvis der ikke er en naturlig afslutning på en eller anden måde, så skal de slutte af med en undskyldning for at afslutte chatten.

Mange af mine chats har en afslutning der er noget lignende, X: ok, thx for your help, Mig: np. Så de afslutter naturligt, men ofte slutter de bare, fordi der ikke er mere at snakke om. Fx en der fortæller en hånd og jeg skriver, Que putada, espero que lo recuperes. Så er det bare det, ikke mere snak der.

Hvis man ikke kan finde en naturlig afslutning og bare bliver nødt til at afslutte fordi det sidder dybt i generne,  burde man bare være ærlig og slutte med: Jeg har ikke mere at sige, så hyg dig, Adios, i stedet for at lave en undskyldning. Jeg er dog tilhænger af, bare at lade være med at skrive mere.

This entry was posted in Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.