Costa del regn, fugt og dårligt vejr

Hvem har sendt os så meget regn? Jeg er absolut ikke tilfreds med denne vejrudvikling. Global opvarmning har haft en negativ effekt på Malagaområdet. Det er den værste vinter, jeg har oplevet her. Vi må til at gøre noget mere for miljøet, så vi kan få varmen og tørken tilbage. Vi har et toilet der løber og jeg mener ikke at det har ben, jeg mener der er en utæthed, som betyder der løber vand ud hele tiden. Det må vi få lavet, så vi ikke spilder så meget vand og hvis vi så også husker at slukke lyset og generelt spare på strømmen, kan vi måske få vendt udviklingen.
Jeg holder ikke til meget mere af dette vejr. Vi har haft svært ved at komme ud med bilen nogle dage, fordi der har været jordskred, der har spærret vejen. Når det regner, så regner det og så bliver det hele oversvømmet. Malaga er ikke bygget til regn, så derfor vil jeg bede alle om at hjælpe med at få det til at stoppe. Spar på strømmen, varmen og benzinen.

I kan se hvor meget det har regnet her.

This entry was posted in Det irriterer mig, Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.