Meson El Caballo – Restaurant og tapasbar – Fuengirola – 91 gafler og 89 gafler

Meson El Caballo har to restauranter i Fuengirola så vidt jeg ved. En med ris og pasta og en anden, hvor de i den ene ende har en restaurant, hvor man spiser lidt finere. Vinen bliver hældt op i glasset, når du ikke har så meget tilbage, krummerne bliver fjernet med en lille ske (kender ikke det tekniske navn for en krummefjernerske) osv. altså der er et højt niveau. I den anden ende er der en tapasbar, hvor det er lidt mere afslappet. Man kan få en øl og lidt tapas og der er papirsservietter og vinen bliver sat på bordet, hvis du bestiller det.

Vi har spist begge steder et par gange, så der kommer en anmeldelse af begge steder i dette indlæg.

Meson El Caballo Restaurant

Jeg får altid samme hovedret når vi er der og den kan stærkt anbefales. Vi har en enkelt gang bestilt et par forretter til deling, men jeg husker ikke hvad vi fik, så det vil jeg undlade at komme ind på. Men hovedretten, hhhmmm hvilken hovedret. Chateaubriand!!! Man skal bestille til mindst 2 personer, så sørg for at I er 2 der vil have det. Man får et stort stykke oksemørbrad, som er brunet på alle sider og skåret i skiver og så får man en stor sten/pande med ild under, hvor man kan stege kødet færdigt. Så kan man selv bestemme, hvor meget det skal steges, hvilket er fantastisk, da det nogle gange kan være svært, at få kødet nøjagtigt, som man ønsker det.

Der kommer noget tilbehør i form af kartofler, lidt grøntsager og noget sovs. Sovsen er her det vigtigste og så kan man jo spise grøntsager og kartofler, hvis man har lyst.

Det er simpelthen en fantastisk ret.

Desserterne er også gode, jeg er specielt glad for cheese cake og den er de god til, men der er også andre interessante muligheder blandt deres hjemmelavede desserter.

Det er lidt mere traditionelle spanske retter de har på kortet. Det er ikke de store flotte anretninger med en helt speciel sovs og nogle svampe fra Nigeria og indiske kaffeblade osv. Det er kød, grøntsager, kartofter osv. med sovs eller anden tilbehør, men det er meget høj kvalitet.

Betjeningen er helt i top, der bliver hældt vin op så snart du er ved at løbe tør, maden serveres hurtigt og tjenerne er venlige.

Priserne ligger i den dyre ende og for hovedret, dessert, kaffe og vin kommer man gerne til at betale omkring €40+ per person.

På grund af den høje pris og et lidt kedeligt tilbehør kommer vi ikke helt op at ringe, så det bliver til 91 gafler.

Meson El Caballo Tapasbar (Tapasbaren er lukket)

Her serveres tapas af lidt højere kvalitet og tilberedning end på de normale tapasbarer. Jeg har prøvet en hel del af dem og de har været gode næsten alle sammen. Jeg kan ikke spise rejer, men de andre var helt vilde med en karryrejetapas som de fik. Der var en svinemørbrad i flødesovs, som også var ret god. De har mange af de traditionelle tapas og så lidt der falder udenfor og er lidt mere specielle.

Betjeningen er fin og som den skal være.

Priserner er lidt højere end på en almindelig tapasbar, men ganske rimelige. 89 gafler bliver det til her.

Restauranten ligger i samme gade som Hotel PYR, så den er nem af finde. Adressen er Lamo de Espinosa 7. Der er indgang til tapasbaren fra vejen og man skal om på højre side (hvis man er på den gade hvor hotel PYR ligger), i mellem bygningerne for at komme ind på restauranten. Jeg går udfra, at man også kan komme fra tapasbaren og ind i restauranten.

Se alle restaurantanmeldelser her

 

 

 

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.