Mere end 10 måneder på dukan slankekuren

Så er der gået mere end 10 måneder og jeg har nu været i konsolidationsfasen nogle måneder. Jeg har fået lagt mine spisevaner om, så jeg tænker mere over, hvad jeg spiser. Jeg tabte mig omkring 20 kg. i angrebs- og cruisefasen og nu hvor jeg er i konsolidationsfasen, holder jeg vægten.

Vi har været på ferie, hvor jeg ikke tog vægt på, vi går ud og spiser jævnligt, men holder os nu til to gallamiddage per uge. Nogle gange bliver det til 3 og nogle gange holder vi os ikke helt til det, som Dukan siger man skal spise, men det er ikke noget, der har betydet noget for vægten. Kati taber stadig lidt vægt hver uge.

Normalt tager vi lidt på over weekenden, hvor vi har gallamiddagene, men i løbet af ugen taber vi den vægt igen. Jeg har ligget mellem 78 kg og 80 kg stort set hele tiden, siden vi gik ind i konsolidationsfasen. Så det er jo bare fantastisk, at det er muligt at holde vægten nede.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Mere end 10 måneder på dukan slankekuren

 1. Hejsa har lige et spørgsmål, du skriver 0% til mælke/osteprodukter er Skyr 0,2% ok at spise bare man holder sig under 700 gram om dagen, og er det ok i alle 4 faser? Skyr har jo et meget højt indhold af protein, så tænkte det måtte være meget bedre end cheasy yoghurt som har meget mere kulhydrat.

  Super fed hjemmeside, det giver mig sgu blod på tanden 🙂

 2. admin says:

  Jeg vil tro, at du sagtens kan bruge 0,2% produkter. Jeg har haft mulighed for at bruge 0%, så det er det jeg har brugt for det meste. Der har dog været enkelte produkter, som vi kun kunne finde i 0,5% eller deromkring. Ja, det er fint til alle 4 faser.
  Ja, det er bare med at komme i gang. Kan kun sige, at jeg har fået nogle meget gode resultater.

 3. Hanne says:

  Hejsa
  Utrolig flot gået. Jeg vil høre om det er normalt at man kun taber sig ganske lidt i første fase? Vi er et par stykker der kun har tabt få 100 gram og så er der dem der smider flere kilo. Virkelig demotiverende. Er kuren så bare ikke den rigtige. Har holdt den til punkt og prikke og dyrket rigeligt med motion

 4. admin says:

  Jeg må nok være dig et svar skyldigt, for jeg tabte mig næsten 4 kg. i attack fasen og min kone tabte sig lidt over 2,5 kg. og vi var på attack fasen 7 dage. Som du kan se i mit første indlæg om kuren, tabte jeg 900 gram første dag, men senere var der et par dage uden tab. De første dage, elimineres meget vand fra kroppen, så det afhænger nok også af, hvor meget vand man har ophobet i kroppen. Nu ved jeg ikke, hvor meget vægt du søger efter at tabe, men hvis du ikke har nogen særlig overvægt, men søger kun at smide en lille smule, ser du nok ikke samme vægttab. Afhængig af motionen du dyrker, er det også muligt at du opbygger muskler, som jo vejer mere end fedt. Det er dog ikke så sandsynligt, da det normalt er svært at opbygge muskler, når du har et lavt indtag af kalorier.
  Hvor mange dage har I været i attack fasen?

 5. Anja says:

  Du Kent… kunne du ikke skrive – hvad spiser du f. eks. til morgenmad den første dag i attackfasen – eller.. gider du skrive ned, hvad du spiste på de dage – du var i “attackfasen”? Så kunne nogen andre måske få ideer 😉

 6. admin says:

  I attackfasen spiste jeg mest dukanknækbrød og dukanbrød med pålæg. Altså med kyllingeskinke, kalkunskinke i forskellige udgaver. Mener også at jeg spiste æggekage en dag. Der var en der skrev, at hun havde lavet noget kyllingeskinke i ovnen, så blev det næsten som bacon og så med noget æg til og en skive dukanbrød.
  Og så selvfølgelig kaffe.

 7. Sophie says:

  Hej Kent :O)
  Jeg prøver lige at finde ud af denne kur og den lyder meget enkelt.. Men de der pandekager ville jeg prøve for første gang i morgen og det er da ikke lige til… Har du nogle tips. Jeg bruger det der står i opskriften!!
  Jo og frugt… Spiser man ikke frugt i de 3 første faser??
  På forhånd tak..

 8. admin says:

  Hej Sophie,

  Tag et kig på http://www.dukanslankekur.dk. Der er en del information og du kan også få hjælp og vejledning i forum. Du kan finde opskriften på dukan pandekager her: http://dukanslankekur.dk/2011/08/dukan-pandekager/ det skulle være lige til.
  I de første to faser, spiser man ikke frugt. Det er først i tredje fase, efter vægten er tabt, at man begynder at spise frugt.

 9. Jutta A. Nielsen says:

  Hej Kent.

  Jeg kunne tænke mig at begynde med dukan kuren, men jeg efterlyser, om man bruger mellemmåltid? DuKans madpandekager?
  På forhånd tak…

 10. admin says:

  Hej Jutta,

  Du kan sagtens bruge mellmemåltid, bare du holder dig til de tilladte madvarer og mængder. Jeg har ofte spist en 0% yoghurt til mellemmåltid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.