De bedste løgnehistorier

Der var en tråd på pokernet om løgnehistorier, som folk havde hørt og jeg har grinet en del af dem, så jeg tænkte jeg ville dele dem med jer. Jeg har også selv smidt et par stykker ind, af dem jeg har hørt fra bekendte i lokalområdet.
Det er ret utroligt, hvad folk tror de kan få andre til at tro på.

Det starter med ham her, som starter tråden:
Hej PN.
Jeg har lige fået et nyt arbejde. I den sammenhæng har jeg mødt en person, som lyver så sindsygt meget. Nu vil jeg poste nogle af de påstande han kommer med, også håber jeg i kan tilføje andre sjove historier ! 🙂

Påstand 1: Der findes kun 3 religioner, Jødedommen, Kristendommen og islam. Buddisme, hinduisme osv. Det er ikke en rigtig religion ! – fordi de ikke har en bog (bible, koran, Talmud)

Påstand 2: Der findes ikk profesionelle pokerspillere, fordi han kender en som hedder Brian Nielsen som levede af poker i 3 år. også gik han broke. Så man kan simpelthen ikke leve af poker, fordi på et eller andet tidspunkt vil man bare tabe alt.

Påstand 3: Internetpoker er blevet bevist er Rigged. De forskellige sider går ind og bestemmer hver hånd hvem der skal vinde. Fordi at han har tabt AA op til flere gange. 🙂

To be continued

Havde en folkeskolekammerat der havde fået en ny motocrosscykel.. vi kunne bare ikke få lov at se den, fordi den stod oven på låget til loftet..

Jeg har ligeledes engang taget et væddemål mod en fyr, der hårdnakket påstod at Nik og Jay begge – individuelt – lå i top 5 af Danmarks rigeste mennesker. 🙂 Ez monies…

En var blandt andet med en ung gut der påstod han havde titlen som danmarks bedste bowling spiller. 2 dage senere fik han smæk af en mand på 38 år i bowling og påstod hans ringe indsats skyldes der ikke var gode nok kugler hos bowlinghallen.

Kender også en der påstod at en ny bil fra ferrari havde 100 ventiler og en 40.0 liters motor. Han var så gennemsyret i sine egne løgne at han næsten troede på dem, og hvis du først begyndte at diskutere med ham blev han bare sur og begyndte at råbe.. 😀

En af de bedste var dog en gut jeg boede med i et bofællesskab. Han blev tit drillet med at han havde en lille diller og en dag fik han så nok ud udbrød at han i hvert fald havde 10 centimeter mere mellem benene end nogen af os andre. 3 dage senere skulle vi til noget motion/spa halløj og ude i omklædningsrummet fik han så lige vist den frem. Vel maksimalt en 3-4 cm dillerdaller og så fik jeg da lige spurgt ham “Hvis du nu var 10 cm længere end mig, er det så fordi du tror at min diller sidder mere end 5 centimeter ind i mit skridt, eller er det bare fordi du har mindreværdskomplekser?

Den samme fyr påstod desuden at hans eltax højtalere fra bilka til 500 kroner stykket kunne overdøve mine nyindkøbte Cerwin Vega CLS højtalere med 12” bass i hver. Det endte så med at hans ene højtaler og forstærker brændte sammen. Wp!

Arbejdede en gang på Århus Oliemølle.

Der var mange sjove mennesker og historier.

Der var blandt andet en der påstod at der var lavet en 1 til 1 model af jorden i Tyskland. Når spørgsmålet så blev stillet om hvorfor man ikke kan se den fra Danmark var svaret at jorden jo var rund???

havde en klassekammerat der hele vejen op til 7.Klasse i folkeskolen, hårdnakket påstod at Queen i sangen “We will rock you” , sang “Mandsopdæk” (be a big man some day)

En gut der altid har prøvet noget, der er vildere end den historie der lige er blevet fortalt.
Han kørte engang ned ad en bakke, der var så stejl, at hans cigaretter faldt ud af hans overlomme.
Han fiskede tit nede mellem turisterne, der var ude at bade. Det gjorde han med kanonslag, som han kastede rundt omkring og fik fiskene skræmt hen i et net, som hans børn stod med.
Han havde skåret sig i fingeren og det gjorde ondt, så han spiste en hel bøtte panodiler på een gang.

En gut fra min folkeskole havde også nogle gode historier.
Han fortalte han var komme til at sluge en hel is, som havde sat sig fast i tarmene. For at få den løs, skulle han drikke en kop kogende vand.
(det var så mit eget indlæg)

På et tidspunkt i folkeren da det var ret fedt at have scooter, ville han lige trumfe os alle sammen. Han havde nemlig ikke bare fået sig en scooter som alle andre. Næh, han havde i en alder af 16 år købt og betalt en BMW for de penge, han havde fået for at sælge sin virksomhed. Da vi så konfronterede ham med, at man altså ikke bare som sådan må købe en bil eller køre den, for den sags skyld, jamen så havde han sgu stjålet bilen.
Og ikke nok med det – da han havde stjålet den, kom politiet. Han bliver jagtet lidt rundt, og han ender pludselig i en blindgyde. Men så tænker han gudskelov: “Min BMW kan sgu da bakke fra politiets lortespand!”. Så det gør han selvfølgelig. Han bakker fra politiet. Han dumper efterfølgende bilen i en sø, og flygter til fods. Vi spørger så, om ikke det er lidt dumt, når han sidder i en bil, der kunne bakke fra politiet? Der trumfer han så lige med: “Tror I jeg lyver?” hvorefter han hiver op i sit bukseben, og siger: “Den her fik jeg, da jeg skulle flygte fra politihundene over et hegn” mens han peger på en lille flænge med sårskorpe på, som han havde fået i idrætstimen to dage tidligere.

Impressive stuff.

Jeg har på et tidspunkt været til en fest, hvor den mest nederen person, jeg nogensinde har mødt, var. Han er den type, der ALTID har oplevet noget, der er lige dét federe end hvad alle andre har oplevet. Og det er ligemeget, hvad man siger.
På et tidspunkt nævner jeg, at jeg i byen havde mødt Simon Kvamm, fordi vi snakkede om Nephew. Men det var ingenting! Han var skidegode venner med Simon (eller Kvammeren som han kaldte ham…). Ikke nok med det. Kim Larsen mand! Hold kæft, gamle kammersjukker. Han havde på et tidspunkt stoppet en cyklende Kim Larsen, fordi han kunne se, at hans cykel var punkteret. Det havde han selvfølgelig fixet på stedet, og Kim havde sagt at han kunne komme på pub med ham, hvor Kim havde givet ham alt hvad han pegede på. Han havde i øvrigt også pitchet et par sangtekster til Kim, hvortil han havde udbrudt, at det var det bedste han nogensinde havde hørt, og han var det største talent nogensinde, og at hvis Kim nogensinde skulle lave en ny plade, så ville al credit gå til ham. Og nu, hver gang han møder Kim på cykel, hvilket åbenbart er ofte, så står han af sin cykel og giver ham et håndtryk.

Vi ender så i byen, og jeg prøver at undgå ham. Jeg nævner så kort, at jeg vil til at smutte pga. jeg mener DJ’en er elendig (obv et cover, synes bare han var nederen at høre på). Han siger så, at det ikke er noget problem. Overhovedet. Han har jo faktisk også været DJ engang. Måske Danmarks allerbedste. Og det skete faktisk ved et lidt sjovt tilfælde…
Fordi, ham og hans venner havde været i byen, og der var de alle sammen enige om, at DJ’en egentligt var noget lort. Han går så op til DJ-pulten og skubber DJ’en væk, hvorefter han selv begynder at mixe. Han har aldrig prøvet det før, men har åbenbart et naturligt talent. For gæsterne på club’en bryder ud i klapsalver og de går helt amok over hvor godt det lyder. Bagefter kommer klubejeren hen til ham, fyrer den anden DJ på stedet og ansætter ham med ansættelse hurtigst muligt. Og han kunne selvfølgelig bare nævne et beløb, og så var det hans løn. Det viste sig så efterfølgende at den dårlige DJ var selveste Breum! Hold nu op, hva’?!

Denne fyr oplevede altid de vildeste ting.
Engang havde han været ude at fiske i en sø, hvor han fik en ordentlig fætter på krogen. Han hev så hårdt i stangen, at fisken fløj ud af vandet og op i et træ.
Her ramte den et egern, der faldt ned fra træet og døde.
Men i sine dødskramper fik den sparket en tegnebog frem mellem bladene i skovbunden – med 500 kr i !

Kommer i tanke om “Trasser” Troels.

Han kørte rundt på en af de blå suzuki knallerter og fortalte den ene historie efter den anden.

Ofte så man ham fræsende ned ad Oddervej i Århus med et af de gamle telefonfrør i hånden hvor han havde cuttet ledningen. Telefonen var jo ret vigtig i hans arbejde som hemmelig CIA-agent. Det var i øvrigt også i den egenskab at han til en strandfest kunne afsløre at tyskerne engang havde gravet en bombe ned som ville sprænge i løbet af få år og ødelægge alle vinduer i Århus. Det var nemlig en af hans missioner at finde ud af hvor bomben var begravet.

En gut jeg boede på kollegie med.
En gang skulle han vise mig billeder af hans ex-damer. Han havde så en stak “Se og Hør Piger”, som han stolt viste frem – og kunne fortælle opdigtede historier om.
Det var faktisk underholdende, og så var han aldrig fedtet med øllerne.
Han var altid fuld af løgn, men altså.. gav altid en masse øl, så det var til at holde ud.

Samme dude fra folkeren gik rundt og sagde, at han havde været i praktik på den fabrik i Harzen i Tyskland, der producerede alle skyerne… jepp.

Han har også på et tidspunkt bailet fra en fest, hvor han havde lovet at komme med 10 flasker forskelligt alkohol. Han bailede med SMS’en: “Sorry boys. Har sgu lige fået besøg af to tvillinger. Dem smutter man ikke lige fra.”
Vi er så nogen gutter, der beslutter os for at tage hjem til ham og overraske ham. Da vi står ude foran hans vindue, sidder han og stener TV2. Og det her er max 30 minutter efter han har skrevet SMS’en. Da vi banker på, åbner han vinduet på klem, og siger, vi skal være stille pga. hans forældre sover. Vi spørger så om han godt nok allerede var færdig med dem begge to. Nej nej sgu da! Han havde bare hørt os komme, så han havde gemt pigerne væk inde i klædeskabet. De var lidt generte. Det er jo fair nok med sådan to trekantsklare tvillinger, der har let til røde kinder. Javel ja. Vi lader så som om vi går, og går hen foran hans vindue igen 5 minutter senere. Da vi banker på, åbner han vinduet og siger meget overlegent: “Jeg vidste I bluffede, da I gik. De er stadig i skabet.”

Det er jo bare umuligt at vinde mod sådan en mand!

Der var også lidt af en tosse tilbage i min folkeskole tid, han fyrede de fedeste historier af som han 100% selv troede på.
Han var lidt autistisk, og folk havde lidt ondt af ham.

Han havde opfundet verdens hurtigste harddisk der kørte på olie, men ville ikke ud med ideen da han mente det gav ham en edge i Age of empires.
Han var efter eget udsagn nummer 1 i verden til Age og Empires og blev inviteret til tuneringer i HELE verden som 14årig, han var dog aldrig ude og rejse.

Han havde også kørt nord europa tyndt på skateboard på en uge.

Hans morfar var habil fisker, og havde en Jolle. En dag havde de været ude og fiske med fiskestænger i hans lille jolle. De havde været ude i et par timer og havde fanget 1 ton sild og en spand torsk.

Han havde også en tunet softgun der kunne skyde 8km, vi måtte bare ikke se den, æv.

Han havde også den uofficielle verdens rekord i 100m løb, han havde tilsynladende fundet en genvej som han sagde uden et smil på læben.

en gammel klasse kammerat der påstod han havde skudt en golfbold mega højt op i luften, han brugte 1 time på at finde den, da han så fandt den havde den ramt en slange lige i hovedet, så den var død og bolden lå stadig på hovedet af den!

Samme person sagde han var 1 år ældre end alle os andre da hans mor havde besluttet sig for han skulle være 0 år i 2 år…. hmmmm

Min bror havde ansat en på hans cafe på et tidspunkt, som bare hele tiden skulle overgå folks små anekdoter – og helst med x1000.

1. Han havde tævet 15 mand på en gang
2. Han havde besteget Kilmanjarooooo uden udstyr (Ja han insisterede selvfølgelig på at det var sådan det udtales dernede!!!)
3. Han var millionær (Det forklarer jo hvorfor han gad at bruge en sommerferie på at servicere fulde idioter)
4. Der var ikke den kendte han ikke havde festet med…

This entry was posted in Fiktion, Historien er sand, Hvad?. Bookmark the permalink.

2 Responses to De bedste løgnehistorier

  1. Sheena says:

    Hej Kent – Jeg føler mig underholdt – Fede løgnehistorier
    God dag Sheena

  2. Kent Odgaard says:

    🙂 ja, der findes folk med god fantasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.