De bedste pokersites

Når man skal finde et godt pokersite, er der flere faktorer der gør sig gældende. Det der er vigtigst for mig, er at spillerne på sitet er dårlige, så jeg har nemmere ved at vinde penge. Det er jo det, der er formålet med at spille poker. Derudover, er der selvfølgelig andre vigtige ting, som er det en god poker software, sikkerheden på sitet, gode promotions osv. Men her er mine favoritsites.

1. LuckyCatPoker. Det er klart her de dårligste pokerspillere findes. Hjemmesiden er ikke så pæn og software er ikke blandt de bedste, men det opvejes helt klart, af det helt utroligt dårlige pokerspillere der findes på sitet.

2. LiiPoker. Selvfølgelig syntes jeg om LiiPoker. Her er gode promotions. Man skal bare skrive til deres support og spørge efter gode promotions eller rake back. Det er det bedste vip program i branchen, når man har rake back plus bonus plus resten af de promotions der køres, kommer man nemt over 50% rake back.

3. OptimusPoker. Optimuspoker har også en hel del dårlige spillere og har et godt turneringsprogram. Det er mit foretrukne site til turneringer.

 

Der bliver muligvis tilføjet flere gode pokersites til listen, men for øjeblikket er det her jeg spiller.

This entry was posted in Poker. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.