Jeg udviklede en god humor og smag for alkohol tidligt

Jeg forestillede mig ikke, at jeg skulle komme til at fortælle historier fra dengang jeg var barn, men her kommer altså et par af dem. Det er ikke en historie af den slags, der var sne til op over skorstenen eller vi skulle gå 48 km. til skole i sko lavet af sandpapir og søm, det er mere se hvad jeg kunne finde ud af, da jeg var barn-historier.

Her er et par historier om, hvordan jeg i en meget tidlig alder havde en yderst veludviklet sans for humor og en om hvordan jeg i en meget tidlig alder startede med at drikke alkohol.

Da jeg stadig gik med ble, åh jeg husker det som var det i går, tissede jeg nogle gange i bleen. Hvor var det dog behageligt, at man bare kunne tisse der hvor man var og ikke skulle til at på toilet, have bukserne ned, vaske hænder osv. Man gjorde bare det man havde brug for, lige her og nu og det var så det. Jeg er faktisk ikke helt sikkert på, om jeg brugte stofbleer eller om det var den mere moderne Pampers type ble. Jeg går ud fra, at det var førstnævnte, da de blev våde på ydersiden. Der er muligt at kvaliteten af den moderne ble, på det tidspunkt ikke var så høj, så væden gik igennem dem. Når bleen blev våd, var det at jeg udtænkte et meget snedigt trick, som var rigtig god underholdning. Hvis min bror lå og sov på gulvet eller sofaen, gik jeg stille og roligt hen og satte mig på hans hoved, så han fik lov til at få ansigtet dækket af den våde ble. Det viser helt klart en ekstremt veludviklet humoristisk sans.

Det er jo klart, at det er en practical joke som er svær at lave, når man er voksen. For det første, er det få voksne der går med ble og for det andet, er jeg ikke sikker på, at responsen på joken ville være den samme, hvis en voksen mand med en våd ble kom og satte sig i hovedet på en person, som hvis det er en lille dreng på 2 år der gør det. Jeg forstod altså, at det var nødvendigt at lave denne joke imens det endnu var muligt, fordi jeg senere i livet ikke ville kunne gøre det.

Min bror var også en del af min første oplevelse med alkohol. Han havde mange gange den hårde opgave at passe mig og det var ikke altid det passede helt ind i hans planer. Nogle gange lavede mine forældre i weekenden, hvilket betød at jeg skulle passes. Weekenden var selvfølgelig også det tidspunkt, hvor en ung mand på 16-18 år gerne ville i byen og tilbringe tid sammen med sine venner. Det fik min bror ikke altid lov til, så ofte inviterede han vennerne til forfest, før de tog til Nors bal, på Bowlerhatten, Duen, Toppen osv. så han også fik lidt ud af aftenen.

Da jeg var 3 år, blev en af disse berygtede forfester afholdt. Jeg syntes af de farvede drinks, som blev efterladt rundt omkring, så meget indbydende ud, så jeg tog for mig af varerne som mest bestod af vodka og juice, screwdriver som den kaldes i nogle dele af verden. En drik jeg stadig syntes om og drikker fra tid til anden. Resultat blev en ret bedugget lille dreng, som blev lagt tidligt i seng. Om jeg fik tømmermænd, er jeg faktisk ikke klar over, så skal vi ikke bare sige et det gjorde jeg ikke.

Skål!

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.