Ny hjemmeside og på ferie

Dukanslankekur.dk

Da der er flere og flere der læser bloggen her og stiller spørgsmål til kuren, har vi oprettet en ny hjemmeside, som omhandler dukan slankekuren. Den er oppe at køre, men er stadig under opbygning. Forumet kan bruges, så der må I meget gerne stille spørgsmål osv. i stedet for her på siden. Siden hedder dukanslankekur.dk

På ferie med dukanslankekur eller måske ikke helt

Banana, chocolate og Vanilla milk shake. Derefter burger med pommes frites. Tror mine ekstra 300 gram kom fra det måltid.

Vi har været 2 uger i Las Vegas, hvor vi egentlig havde bestemt, at hver dag skulle være gallaaften eller sagt på en anden måde, vi holder ferie fra både arbejde og slankekur. Dog ville vi stadig være opmærksomme på, ikke at gå helt amok i fast food og kager. Så vi forsøgte at holde os fra alt for meget friturestegt mad, kager og andre søde sager, diverse meget fede sovser og retter med meget ost. Generelt er amerikanerne jo store (bogstaveligt talt) fans af friturestegt mad, ost og søde sager. Vi drak normalt vand eller Diet Coke til maden. Det var nogle simple regler, som ikke betød at vi hele tiden skulle tænke på, hvad vi måtte spise og ikke spise.

Friturestegte Oreo cookies. En kaloriebombe der rykker igennem. Vi spiste en hver og den næste kunne ikke klemmes ned.

Vi spiste både burgere, pommes frites, diverse meget fedtholdige retter fra de store buffetter som Las Vegas byder på og vi fik også en del alkohol og et par milk shakes, men udøvede dog en del selvkontrol, specielt ved buffetterne, fordi der er så meget mad, som er meget lækkert og det er meget fristende, bare at fylde på tallerkenen. Men hvis man starter med den sund tallerken, som lægger bunden og tager noget af sulten, er det lidt nemmere, at holde sig fra de mange lækre sager.

Vi gik meget, som helt klart var en fordel, så vi fik arbejdet noget af maden af igen. Resultat blev, at jeg kun tog 300 gram på, jeps, du læste korrekt, 300 gram på 2 ugers ferie, så det var jeg meget tilfreds med. Kati to 1,5 kg. på, men det havde hun tabt igen ca. en uge efter vi var kommet hjem. Så vægtmæssigt var ferien en success. Det var den også pokermæssigt, men det må I læse I min anden blog.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.