Japansk restaurant Akabeko i Fuengirola – 97 gafler

macha-pastel-fuengirolaSå fandt vi den bedste japanske restaurant på Costa del Sol. Uha så høje forventninger vi havde til dette sted. Efter at have været i Japan i maj, så er vi blevet endnu større fans at japansk mad. Nu er der sikkert mange der forstår japansk mad som sushi og måske tepanyaki, men der er så meget ud over disse to typer mad. Da vi så, at der var åbnet en japansk restaurant, som ikke var sushi eller tepanyaki, var vi hurtige som Lucky Luke til at bestille bord. Sushi og tepanyaki findes i spandevis og kvaliteten er meget svingende.

Restauranten er en lille izakaya type restaurant, med autentisk izakayamad. Der er ikke plads til så mange, men de er også kun en tjener og en kok. Kokken er japansk og tjeneren spansk.

Menukortet er ikke så stort. Vi bestilte 10 forskellige retter til deling plus to forskellige desserter og jeg tror der var 3-4 retter på kortet som vi ikke bestilte og en ret som ikke var på kortet, men på en tavle på væggen. Til 4 personer var det perfekt. Er man 5 kan man nok godt bestille hele kortet plus en okonomiyaki.

Det der skete her, er noget vi sjældent oplever, så det var lidt en overraskelse. ALLE retter var gode og jeg mener ikke bare at de ikke var dårlige, nej alle retter var gode, fra salat til dessert. På en skala fra 1 til 10 var de alle 7 og opefter. Jeg ved ikke om man skal være fan af japansk mad og kende noget til det i forvejen, men vi var meget begejstrede.

Vi fik okonomiyaki, yakitori, gyoza, katsudon m.m. se listen over hvad det er, her på min guide til Tokyo. Dessert var machakage og mochiis som også begge var toppen af poppen. To af os fik japansk øl (3 stk. hver) og kvinderne fik vand og vi bestilte også en flaske af den gode sake. I alt kom vi af med €87. Det er særdeles billigt for den mængde mad vi fik. Vælger man lokal øl og får ikke sake og muligvis lidt mindre mad, kan det sikkert gøres for €15 per pers.

Tjeneren var meget venlig og maden kom i et godt tempo.

Her kommer vi helt op i de høje karakterer, da maden var god hele vejen igennem og prisen var lav. Så 97 gafler rammer vi.

WP_20151216_002

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter, Historien er sand, Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.