Dukan Kuren igen

Jeg vil igen køre et stykke tid med dukan kuren, da december var lidt hård. De sidste to uger var jeg absolut ikke på slankekur, da vi var i Danmark og var til en masse ting, hvor der blev serveret rigtig god mad. Så jeg spiste uden at tænke for meget over det og da jeg samtidig havde lidt problemer med mit knæ, efter bare en enkelt løbetur i Danmark, blev det altså til 2 uger med ekstra meget mad og alkohol og ekstra lidt motion.

Det bliver godt at starte på crossfit og løb igen og samtidig skrue ned for kulhydraterne. Jeg regner med at køre nogle dages dukan angrebsfase her til opstart, så jeg kan få et boost og starte godt op. Jeg skal ikke smide så mange kilo igen men 5-6 stykker skulle det gerne blive til. Det må også kunne hjælpe på mit knæ.

De kommende løb jeg regner med at deltage i er halvmaraton i Torremolinos og i Malaga. Så må vi se hvordan knæet har det, når vi kommer til den i Torremolinos.

Derudover skal der bare laves en masse arbejde, der er jo nok at se til her i januar. Dukan kuren er der jo mange der vælger her i januar, så der skal hjælpes hvor man kan. Så skulle mange mennesker gerne tabe en masse kilo.

Godt nytår til alle.

This entry was posted in Historien er sand, kur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.