Enet Poker rake back? Netværket hvor luckycatpoker befinder sig

Enet er et netværk af forskellige sites, hvor alle spillerne spiller mod hinanden. Modstanden på dette netværk er meget blød og det er en del nemmere at vinde, når man spiller mod disse spillere, som hovedsagligt kommer fra Italien.

Hvis du ønsker at spille på luckycatpoker, kan du følge linket. Hvis du spiller jævnligt, kan du sende en e-mail til manager@luckycatpoker.com, hvor du kan få en aftale. Det kan nemlig godt være muligt, at få  en god bonus-aftale, når man spiller på enet poker. Du kan skrive på dansk.

Angående trafikken på Enet poker network, så er det mest koncentreret omkring holdem cash. Der er lidt omaha til tider og der er et par enkelte lidt større tours hver uge, i størrelsesordenen 10k-20k gtd. Der er kun sngs på de helt lave niveauer.

Hvis man er fan af tracking programmer, kan man bruger poker tracker på Enet men ikke holdem manager.

Man kan sætte penge ind med Moneybookers og Neteller og hvis man vil sætte penge ind med visa eller mastercard, skal man verficere kortet før man kan sætte penge ind. Det vil sige, at man skal sende dokumentation ind, som verficerer at man rent faktisk er ejer af kortet.

This entry was posted in Poker and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.