Dukan kuren – Så går det igen ned med vægten

Efter ugen med familien, hvor der røg næsten 3 kg. på, er jeg igen godt på vej i modsatte retning. Jeg ramte næste de 81 kg. igen søndag, men er allerede på 79.5 kg. igen. Der er blevet strammet op og der drikkes ikke alkohol og der spises helt i følge dukan. Fredag og lørdag kommer der et par gallamiddage, da jeg fredag skal spille en pokerturnering og jeg helt sikkert kommer til at spise en hotdog og lørdag skal vi til tapas og øl i Fuengirola.

Det er da i øvrigt skønt, at se alle dem der skriver i forum på dukanslankekur.dk, hvor mange allerede har oplevet et hurtigt vægttab. Kan kun anbefale, at man deltager eller læser med, for der kommer mange gode råd og information til kuren.

Der er virkeligt kommet gang i siden, siden der var et indlæg om dukan kuren i ude og hjemme. Jeg har endnu ikke læst tillægget, men min mor har sendt det til mig, så jeg regner med at have det en af de nærmeste dage. Det lyder dog til, at ude og hjemme har lavet deres egen fortolkning, hvor de kalder proteindagene i fase 2, for fase 1 og man skal tage 5 dage og 5 dage i fase 2. Jeg er lidt spændt på, hvad de skriver om fase 3 og 4.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Dukan kuren – Så går det igen ned med vægten

 1. Hej Kent,

  Jeg er Link Developer og Content Manager for PokerListings.dk.

  Har du en e-mail, da jeg gerne vil diskutere et samarbejde.

  Mvh,

  Nichlas Hindsberg

 2. admin says:

  Hej Nichlas,

  Jeg har sendt dig en mail.

 3. Anja says:

  Hej Kent!

  Jeg har set lidt på din madplan, spiser du ingen mellemmåltider?

 4. admin says:

  Jeg tog normalt en kop kaffe eller en yoghurt, hvis jeg var sulten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.