En uge uden dukan kur, hvor meget vægt kan jeg tage på?

I sidste uge havde jeg familien på besøg, hvilket betød at vi spiste ude hver aften i 7 dage!!! Jeg syntes det kunne være interessant at se, hvordan det ville påvirke vægten, at tilsidesætte alt det jeg har lært igennem dukan kuren. Så jeg har spist og drukket, uden at tænke over hvilke mad- og drikkevarer jeg indtog.

Der har været en del af det hele og vin eller øl til maden stort set hver aften, samt en øl eller drinks efterfølgende. Jeg har spist for meget et par aftener, jeg har fået dessert flere aftener og spist en masse af det jeg ikke burde. Jeg har ikke fået rørt mig så meget, kun et par enkelte dage hvor vi var i zoologisk have og i Malaga, da fritiden blev brugt på at arbejde.

Hvad er så resultatet af en uge, hvor jeg har brudt stort set alle regler i dukan kuren? Da jeg var i Las Vegas, spiste vi meget vi ikke måtte, men tænkte alligevel en del over, ikke at overdrive det og fik meget motion, så jeg tog næsten ikke noget på. Sådan har det ikke været denne uge.

Jeg har taget næsten 3 kg. på i løbet af denne uge!!! Det er da til at tage og føle på. Nu ved jeg hvordan sådan en uge kan skade, så det skal jeg nok ikke prøve igen. Jeg regner med at have smidt den ekstra vægt om et par uger igen, for nu bliver der strammet lidt ekstra op.

This entry was posted in kur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.