Anmeldelse: Restaurant Charolais Tapas i Fuengirola. 42 gafler

Charolais har to lokaler ved siden af hinanden, den ene normal restaurant og den anden tapas restaurant. Vi tog ind på tapas restauranten. Charolais er restaurant af lidt højere klasse og de sigter efter lidt mere moderne tilberedning og anretning og priserne er også højere end de normale restauranter i området. Stedet, som kan ses på billedet har en moderne indretning og er ganske flot indvendig.

Vi kom tidligt og var de første i restauranten, så servicen var selvfølgelig i top. Vi bestilte et par typiske tapas i form af Croquetas med skinke, to indbagte blodpølser (morcilla) og en sandwich med pringá. Vi troede det var en lille sandwich, men det var en halvstor baguette. Pringá er kød fra de forskellige ben osv. man putter i suppe. Disse tre retter var ganske udmærkede, uden at være noget specielt.

Vi bestilte også et par af deres specialiteter, Milhojas de rabo de toro som vi troede var oksehale i butterdej, men det viste sig kun at være oksehale, hvor det så åbenbart var måden den var anrettet på, der gav navnet milhojas. Der var sovs og pommes frites til. Retten var også god, men igen ikke noget specielt. Vi havde forventet mere af en af deres specialiteter. Vi fik også chistorra (en spansk pølse) med små grønne peber (pimientos de padron) med kartofler skåret i meget små strimler og stegt. Igen var retten ok, men ikke noget specielt og der var masser af kartofel men meget lidt pølse.

Anretningen var absolut ikke noget specielt, det er som man ser på den lokale restaurant på hjørnet og kan kun betegnes som gennemsnitlig.

Vi havde forventet langt mere af dette sted, som vi havde fået anbefalet, men vi gik derfra ret skuffede, så det bliver kun til 42 gafler til Charolais i Fuengirola.

Vi fik 6 små fadøl og 5 tapas som vi delte og regningen var €38.

Tripadviser information

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.