Big Bang Theory på Netflix

big-bang-theory-paa-netflixHvis du gerne vil se Big Bang Theory på Netflix, så er det muligt på den franske netflix. Hvis du ikke har en DNS-service (eller ved hvad det er) og kan skifte til Frankrig på den, så er det en god ide at få Overplay

En DNS-service får det til at se ud som om, at du er i et andet land end hvor du befinder dig. Så derfor hvis du ser netflix på computeren eller via appletv for eksempel, så er det muligt at skifte DNS og inde på overplay vælger du det land du vil være i. Indholdet på netflix er forskelligt alt efter hvilket land du er i. I USA har du mere og andet indhold end i Danmark, men også for mange andre lande får du forskelligt indhold.

DNS service koster omkring $5 per måned, men det er ret godt givet ud vil jeg sige. Jeg betaler $13.95 for 3 måneder. Du kan se guider til, hvordan du DNS ændres på forskellige apparater på under “Setup” overplays hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre land, skal du bare gå ind på “my account” og klikke på “smart dns” og i drop down menuen vælges et nyt land og få sekunder senere, kan du logge på Netflix og du har nyt indhold.

DNS service kan også bruges til fx Hulu eller til at streame tv fra andre lande via computeren.

Så skift til Frankrig og se de første 5 sæsoner af Big Bang Theory.

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.