Se Filmen Frozen på Netflix

frozen-paa-netflixHvis du gerne vil se tegnefilmen Frozen på Netflix, så kan du finde den på den Hollandske netflix. Hvis du ikke har en DNS-service og kan skifte til Holland på den, så kan jeg anbefale dig, at bruge Overplay

Det en DNS-service gør, er at den får det til at se ud som om, at du er i et andet land. Så derfor hvis du ser netflix på computeren eller via appletv for eksempel, så kan du skifte DNS og inde på overplay vælger du hvilket land du vil være i. Indholdet på netflix skifter alt efter hvilket land du er i. I USA har du en del mere indhold end i Danmark, men også for Sydamerika, Canada og forskellige europæsike lande får du forskelligt indhold.

DNS service koster omkring $5 per måned, men det er ret godt givet ud vil jeg sige. Du kan se guider for hvordan du ændrer dns på forskellige apparater på overplays hjemmeside.

Hvis du ønsker at ændre land, skal du bare gå ind på “my account” og klikke på “smart dns” så kan du ændre landet i drop down menuen og 5 sekunder senere kan du logge på netflix og du har nyt indhold.

DNS service kan også bruges til andre tjenester som Hulu eller til at se tv fra andre lande via computeren.

 

This entry was posted in Historien er sand. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.