Dr. Shawarma – Vores lokale pizzapusher – 87 gafler (lukket)

Dr. Shawarma er vores lokale pizzamand, som har et lille pizzasted ved siden af Mercadona, på Ave. de Mijas 42, i Mijas Costa. Tlf. 951 215 524. Dette sted skulle med på restaurantlisten, da vi mange gange har været uheldige med valg af pizzarestaurant her i området og her kan de faktisk lave nogle gode pizzaer. Alle pizzaer koster €5 og det er lige meget, om man bestiller ekstra ingredienser på pizzaerne. De bringer ud for €1. Kebab koster €3.50, shawarma €4,50 og så er der diverse menuer.

Stedet er så lille, at du ikke kan sidde og spise der. Der er en lille vinduesbar, hvor der er plads til 3 personer, hvor man kan sidde. Man sidder altså udenfor her. Men så er stedet fyldt op, så enten skal du bestille til levering eller hente og spise et andet sted.

Pizzaerne er virkelig gode, tynd god bund og ingredienser med smag. Som en pizza til frokost en søndag med tømmermænd bør være. Jeg anbefaler barbecue med ekstra ingrediens kebab. Pommes fritterne kan også anbefales. Jeg ved ikke hvorfor, men de er bare lidt bedrer end andre steder, så bestil en bakke pommes frites også, når du bestiller. Som navnet antyder, så kan de også lave sharwarma og kebab, som også er i guldklassen, en udsøgt smagsoplevelse, der får en stærk anbefaling herfra. Sidst men ikke mindst har de stegte kyllinger, dem der hænger på spyd, hvor der hældes sovs over og de steges over flere timer. De er gode.

Dr. Shawarma får 87 gafler, fordi de en gang kom med pizzaer der var lidt kolde og så kan man altid forbedre ingredienserne.

Den anden dag kom jeg forbi og stedet var lukket. Uheldigvis. (update juni 2015)

Se alle restaurantanmeldelser her

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.