Verdens bedste actionscener

Helt klart blandt de bedste actionscener og special effects der er lavet. Nogle fra ikke helt nye film.
Terminator

Chuck Norris

Bruce Lee

Kung fu action scene

Kampscene og død i slow motion

Rocky

Rambo. Omkring minut 40.00 er der en meget god kampscene og omkring minut 49.40 begynder der at komme lækkerier, der støttes af gode lydeffekter. Kampscene ved minut 56.00 er blandt de bedste der er lavet. Nedbrydning af mur ved 1.04.50 er også god og jeg kan specielt godt lide scenen lige efter, hvor han er ved at blive kvalt med et reb og mister halvdelen af sin t-shirt midt i det hele. Derfra går det slag i slag med god action og bazookaammunition der ligger rundt over det hele.

Karatefilm kampscene

80er action scene med masser af slow motion slag

Biljagt

Karatekortspiller

Hurtig knallert og one punch knock out

Vild actionscene hvor mand bliver kørt ned. Advarsel stærke scener

Kamp med sværd der muligvis er lavet af glas

De to mænd i bar overkrop havde ikke en chance

Den tyrkiske Star Wars film. Jeg har kigget lidt på den lange version og i dette klip er det alle scener fra filmen. De bruger en kombination af klip og baggrundsskærm (blue screen fandtes nok ikke) fra de originale Star Wars film, nogle monstre og onde mennesker der nok er inspireret fra 70er Star Trek, karate og musik fra Indiana Jones. Det er alt i alt en fantastisk usammenhængende film.
Skulle man have lyst til at se hele filmen, kan den ses her.

Super synkronisering her

Rigtig meget karate, mange karatelyde og langsom gengivelse

Power! Der er så meget power her

Birdemic: Shock and Terror. Der kommer også lige nogle scener fra en film der har det hele. Skuespil der er dårligere end det dårligste af Van Dame, hovedpersonen er klart den dårligste, 70er grafik (selvom filmen er fra 2010) usammenhængende historie, dårlig kameraføring etc. Den kunne være filmet med en iphone. Men kunne godt tro at det var en “dårlig med viljefilm”. Nyd her nogle af de bedste dårlige scener.

This entry was posted in Fiktion, Hvad?. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.