Taxi-Angus burger i Fuengirola – Amerikansk burgerjoint – 35 gafler

Det er efterhånden et stykke tid siden, at vi spiste her, så nu blev det tid til at få skrevet anmeldelsen.

Da jeg så stedet på Facebook, blev jeg lykkelig på en skøn måde og glædede mig meget til at prøve stedet, fordi det så ud som om, at det ville være et sted med en god burger.

Ankomst til stedet gav samme indtryk, da det var indrettet i 60er amerikansk diner stil. Flot indretning og de ansatte havde førte også stilen. Hvis burgeren så bare var god, havde vi fundet stedet, hvor vi ville spise burgere i Fuengirola.

Vi lagde ud med nogle jalapeños fyldt med ost. De smagte godt og havde en god dip også. Dertil en budweiser fadøl. Så spændingen var stor da burgerne ankom til bordet. Vi havde bestilt ekstra stegt bacon, da man i Spanien ofte laver næsten rå bacon. Det havde de så glemt eller ignoreret, så vi fik næsten rå bacon i burgerne, som var skåret i halvtykke skiver. Men hvis så bare kødet var godt…

Kødet var ikke godt. Det var hakket for meget og som følge deraf, var bøffen meget kompakt og smagte også af frost. Det virkede også som om, at kødet var blandet med svinekød. Så bacon og kød var skuffende, men i det mindste var brødet i orden. Så har man da pommes frites, som er ret nemme at lave og burde ikke volde problemer for kokken. Jeg tror ikke kokken er blandt de bedste, for pommes fritterne var ikke ordentlig stegt. Bløde pommes frites også… puha det var en ringe omgang amerikansk burger. Det gør det værre, at forventningerne var så høje, da vi så stedet på facebook og da vi trådte ind i restauranten.

Servicen var ok, hvis man ser bort fra, at hun kom tilbage igen, for at spørge hvad det var vi havde bestilt, 10 minutter efter at have bestilt. Hun gav forkert tilbage, da vi betalte og vi var de eneste i restauranten på det tidspunkt. Men bortset fra det…

Positivt: Flot lokale, god forret og god øl.

Negativt: Service, burger, pommes frites

Jeg vil anbefale stedet, hvis man vil have en budweiser fadøl, som de havde til rimelige priser og måske en eller anden forret, men ikke til at spise burger.

Så vi ender på 35 gafler med denne skuffende oplevelse.

Restauranten ligger i Calle Palangreros, ikke så langt fra Plaza de Colón. De kan findes på Facebook her.

jalapenosmost burger-og-pommes burger-taxi-angus halv-burger-taxi-angus

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.