Tipi Tapa – Tapasrestaurant i Fuengirola – 85 gafler

Vi havde hørt om Tipi Tapa et par gange, fra forskellige personer. Så da vi blev spurgt om vi havde lyst til at prøve den, så tog vi straks imod tilbuddet.

Det er ret populært blandt udlæninge så det ud til, der var en del danskere, englændere og også et par spaniere til stede, da vi ankom. Vi fik et bord udenfor, hvilket var fint, da det var en ret varm aften.

Indretning

Det er en normal restaurant, intet specielt her. Ingen yderligere kommentarer til det.

Mad

De har et ret stort menukort med tapas, hvor man også kan få de fleste ting som halve eller hele rationer. Vi fik lidt af hvert til deling. Noget laks med ost, croquetas (selvfølgelig) og lidt andet godt. Maden var ganske fin. Den var ikke fint anrettet eller med sjove sovse eller andet til.  Jeg vil fremhæve deres pandestegte morcilla (blodpølse med ris) som var rigtig god.

Betjening

Hurtig effektiv betjening. Ingenting at klage over her.

Pris

€61 for 4 personer. Det ligger vist lige på gennemsnittet, for det vi fik.

Karakter

85 gafler. God mad til rimelige priser, uden at være ekseptionel og uden at ramme helt ved siden af med noget af det.

Adressen er: Calle malaga n-4, 29640 Fuengirola

Det ligger i nærheden af Tyrefægter arenaen. Hvis man kommer fra centrum, skal man forbi tyrefægterarenaen og ligeover i rundkørslen (lidt til venstre faktisk) og i næste rundkørsel skal man også lige over (lidt til venstre) og så ligger det på den gade på venstre hånd.

Tipi Tapas hjemmeside

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.