Kommunalt videoredigeringskursus i forbavsende høj fart

Jeg har kigget lidt på udbuddet af kurser, som Mijas kommune har at tilbyde. Der er lidt af hvert. Spansk for udlændinge, guitar og sangundervisning, diverse computerkurser osv. Jeg har lidt interesse i videoredigering, så jeg har tilmeldt mig et kursus, der strækker sig fra oktober til maj, med halvanden times undervisning to gange om ugen.

I går var den første dag. Puha, det kan godt blive et langt forløb. Der er en del damer, som er et godt stykke over de 50 og ikke har den store erfaring med computere. Jeg er ikke sikker på, at de tager kurset, fordi de vil bruge det til noget, men de har muligvis taget de fleste af de andre kurser, så for ikke at gentage… Nå, men de er ikke altid helt hurtige, når der skal klikkes, trækkes og findes et menupunkt.

Efter den første halve time, hvor underviseren Juan havde fortalt hvilke tre programmer vi kom til at arbejde med og at vi kunne arbejde med andre programmer, hvis ikke computerne var så dårlige, kunne vi åbne Photoshop. Det er så det første program vi skal lære noget om. Så nu kan jeg åbne et billede, zoome ind og ud, beskære det, ændre størrelsen på baggrunden og flytte det rundt på skærmen.Kurset varer selvfølgelig 8 måneder, så vi skal ikke dække alt for mange ting hver gang. Ellers bliver vi jo for hurtigt færdige.

Næste gang skal vi lave praktiske øvelser. Det bliver spændende, at zoome, beskære og flytte rundt med billedet i halvanden time. Jeg så, at en af de få yngre deltagere, sad på facebook det meste af tiden, så det er måske en mulighed.

Gad vide hvor stor hastighed kommunale kurser har i Danmark?

This entry was posted in Historien er sand, Hvad?, Privat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.