Så starter kuren igen, denne gang med Dukan

I år startes slankekuren igen. Det gjorde den også sidste år, men der var motivationen ikke så stor og jeg gjorde det alene. I år er Kati med på kur og der er en større motivation. Målet er at tabe 17 kg og jeg tager udgangspunkt i 99.2 kg. Sidste år tabte jeg omkring 5 kg. og de kom ikke på igen før december hvor jeg tog omkring 4 kg. på.
Kuren i år er The Dukan Diet. En kur udviklet af Pierre Dukan. Vi starter med 7 dages angreb, som han kalder det. Det er første fase, som kan være fra 3 til 10 dage. Vi har valgt at tage 7 dage. Her spiser vi kun proteiner og det skulle give et øjeblikkeligt vægttab og være godt for motivationen.
Jeg opdaterer jævnligt med info om vægt tab og i hvilken fase af kuren vi er, samt hvad der nu kan være relevant.

Det hele kan følges her.

Kort intro til min Dukan kur her.

Jeg har lavet en hjemmeside om Dukan Kuren, som kan findes her.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Så starter kuren igen, denne gang med Dukan

 1. karen says:

  Hej

  Er det havreklid at man skal spise hver dag? Har lige bestilt bogen, men vil lige tjekke.
  Hilsen Karen

 2. admin says:

  Ja, det Er det.

 3. Filippa says:

  ved du om man kan købe bøgerne på dansk? – eller hvor jeg kan læse (- helst på dansk) hvad principperne er og hvad man må og ikke spise. Hvor meget tabte I jer i alt og over hvor lang tid?

 4. admin says:

  Jeg har ikke set bøgerne på dansk.
  Jeg har indtil videre tabt mig 21 kilo og Kati min kone 20 kilo fra 3. januar til den 5. juli, hvor vi tog på ferie. Vi fortsætter med konsolideringsfasen, når vi kommer hjem fra ferie, så jeg vil tro at vi taber os et par kilo mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.