Mål 2010 update

Vægt: 97 kg. Jeg havde holdt vægten på omkring de 95,5 kg. men en uges byfest i Malaga koster lidt.

Sport: Begyndte i motionscenter med Ernesto, men han rev sin ene akillessene over og så var det slut med motionscenter for ham. Den er svær at holde sig motiveret til alene, så nu svømmer jeg nogle gange om ugen. Vi har swimmingpool, så kan jo lige så godt bruge den.

Poker: Det er stadig svært at finde tid til, men har fået spillet lidt mere. Det har resulteret i et underskud på omkring $250 for øjeblikket, så må vi se om jeg kan få det vendt.

Arbejde: Vi arbejder jo på lidt forskellige projekter. Det ene projekt som der var store forventninger til, er det der er gået dårligst og der arbejdes ikke så meget på det længere. LiiPoker har fået et hold med 4 pro spillere nu og vi får snart endnu en spiller. Her går tingene forholdsvis stabile, men vi har selvfølgelig haft sommer down swing, som der er hver år på denne tid. Jeg håbede at kunne gå lidt ned i arbejdstimer, men har en tendens til at starte nye projekter op og der kommer da også et nyt projekt i løbet af de kommende uger, samt et tredje projekt snart. Derudover er der et par ideer, der er ved at tage form, så det bliver nok ikke til færre arbejdstimer.

This entry was posted in Mål. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.