1983-84 Heinrick

Jeg er ikke helt sikker på hvornår, men Allan min bror møder Susanne her omkring dette tidspunkt, hvor Heinrick kommer til verden. Selvom Allan ikke er Heinricks biologiske far, er han blevet adopteret ind i familien som en del af Odgaard familien og regnes for lige så meget familie som resten af os.

Heinrick kommer sammen med Lene og de har netop fået der første barn, hvilket der kommer et indlæg om og Lene kommer der også et indlæg om senere.

Bortset fra min mor og Orla, er Heinrick og Lene dem der har besøgt os flest gange i Spanien. Det er altid en succes og så kan det jo blive til et par byture, lidt sjov og hvad der nu ellers hører til. Det er også dem, vi har det tætteste forhold til i familien, efter mor, Orla, Allan og Jytte.

Jeg tror ikke der er mange der er uenige, hvis man betegner Heinrick som ordensmenneske. Huset, garagen, bilen, haven osv. er helt sikkert i orden, til tider tror jeg Lene kan blive lidt bange for at rode for meget 🙂

Da vi var små, legede vi ofte sammen, men Heinrick kunne godt have temperament og blive lidt sur. Engang ville han skyde mig med Allans luftgevær. Han var dog ikke så stor, så han kunne næsten ikke løfte geværet. Jeg fik ham også narret til, at tro på et par gode historier. Når han tog sine løbhurtigsko på, kunne han løbe fra mig, men ikke i de almindelige sko. Det samme skete hvis han spiste en kondiis, så kunne han også løbe meget hurtigt.

This entry was posted in Livslinie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.