Mål 2010 update

Vægt: 95,8 kg. Er kommet lidt længere ned, men med en meget regnfuld måned, har det været småt med udendørsaktiviteterne, så det er tilfredsstillende at det er gået fremad, selvom det kun er en lille smule.
Sport: Jeg begyndte i motionscenter d. 2. marts og det satser jeg på jeg holder ved. Det ligger lige ved siden af det nye kontor, så vi tager en tur i løbet af dagen og så tilbage til arbejde. På grund af vejret, er jeg sluppet for en masse sport i februar.
Poker: Igen har jeg svært ved at finde tid til at spille og der er blevet til et par dages spil. Det kan være at jeg til sidst må fjerne dette mål. Er på et overskud på ca. $10.
Arbejde: 7 Vi havde en kort måned og et par småting har gjort, at vi er gået lidt ned i februar, men jeg er sikker på at vi kommer stærkt tilbage denne måned. Vi har fået nye medarbejdere og har fundet to nye spillere som vi skal sponsorere. Vi har skrevet under med den ene og regner med at skrive under med den anden om et par uger. Så er det også blevet til et nyt kontor, det kommer der en ny post om.

This entry was posted in Mål. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.