Los Mellizos – Fiskerestaurant i Arroyo de la Miel og Benalmadena – 90 gafler

Los Mellizos er meget kendt på Costa del Sol og de har 5 fisk- og skalddyrsrestauranter i Malaga, Torremolinos, Benalmadena og Arroyo de la Miel (åbnede i 1997). Den første restaurant åbnede i 1956, så det er restauranter med en lang historie.

Jeg har været på to af dem, en i Benalmadena og den i Arroyo de la Miel. Maden var god begge steder, men den i Arroyo de la Miel er den jeg foretrækker. Selvom at den der ligger ved stranden i Benalmadena er dejlig om sommeren og ligger rigtig godt, så er den i Arroyo mere speciel og ikke så turistpræget, så man slipper for at skal sige nej til gadesælgere hele tiden.

Restauranten ligger i et industriområde i en ombygget lagerhal. Det ligner lidt en auktionshal eller fiskemarked, og der er et område i den ene ende, hvor de har fisk og skalddyr på is, hvor jeg mener man kan købe frisk fisk og tage med hjem.

Maden er rigtig god og jeg vil specielt anbefale saltindbagt fisk, hvor man normalt får lubina eller dorada. Så bestil “Dorada a la sal”. Så bliver fisken taget af benene for dig og man skal ikke selv sidde og arbejde med det. Bestil også gerne en “fritura malagueña” til deling. Det er et fad med friturestegt fisk og blæksprutte, som er en af specialiteterne i Malaga området og ellers laver de også en rigtig ond Paella.

Servicen afhænger lidt af, hvor travlt der er, men normalt går det hurtigt.

Prisen ligger lige over gennemsnittet, men kvaliteten og maden er god.

90 gafler for god mad og en god oplevelse på en anderledes restaurant.

Kom tidligt hvis det er i weekenden og i højsæson eller bestil bord på forhånd. Spanierne ankommer til frokost ved 14.00-15.00 tiden, så kom gerne ved 13.30 tiden. På hverdage burde det ikke være et problem at få bord. De har kun åben til frokost. Hvis man ønsker at spise til aften, kan man tage den i Benalmadena.

Los Mellizos hjemmeside. Klik på Pescadería og derefter på logoet oppe i højre hjørne, for at komme ind på hjemmesiden for restauranten i Arroyo de la Miel.

Kort kan ses her.

Det ligger i industriområdet i Arroyo de la Miel og det er ikke så stort, så det skulle være til at finde og der er en masse skilte, der viser derhen. Og ellers så kender alle restauranten, så man kan spørge om vej.

Her kan ses en kort video med nogle billeder fra restauranten.

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.