El Tintero – Råbe- og fiskerestaurant i El Palo, Malaga – 83 gafler

El Tintero er en restaurant, som er sjov at komme på et par gange og man skal helt sikkert opleve den, men det bliver for larmende til, at man vil komme der hele tiden.

Det er fisk og skalddyr der serveres og maden er god.

Her er der ikke noget menukort og man bestiller ikke noget hos tjeneren. Tjenerne går rundt med tallerkner, hvor maden er tilberedt, så man kan se hvad de har og man beder tjeneren om en tallerken, hvis man ser noget man syntes om. Så man ser altså maden færdiglavet, før man får den. Det samme med drikkevarer, her går der også tjenere rundt med kander med øl, tinto de verano osv. og så peger man bare, når man skal have noget. Tjenerne går rundt og råber, hvad de har, så det kan godt blive meget larmende. Det er jo meget praktisk, hvis man ikke snakker spansk, selvom nogle af tjenerne sikkert snakker engelsk.

Når man er færdig, gør man tegn til ham der råber, at han tager imod penge (Yo cobro!!!) og han kommer og tæller tallerknerne og kanderne på bordet og giver regningen. Der er nogle forskellige tallerkner, store, små og nogle forskellige former, som har hver sin pris.

Prisen er ganske gennemsnitlig og rimelig.

83 gafler får El Tintero, for det larmer for meget, til at det kan blive rigtig godt.

I dette link, kan man se en video øverst fra restauranten.

Restauranten ligger i El Palo helt ude i den anden ende af Malaga, så man skal altså et godt stykke ud af kystvejen, men det er en ganske fin tur langs stranden, så det er ikke så galt.

Adressen er Playa del Dedo, 29018 Malaga. Der er ikke noget husnummer på restauranten.

El Tinteros hjemmeside.

De har også en restaurant med samme koncept i Cartama, men den har jeg ikke været på, så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten.

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.