La Solera – Spansk restaurant i Fuengirola – 87 gafler

cabracho-la-soleraVi havde begrænset tid til at spise, da bordet var reserveret igen kl. 22.30, så vi måtte sørge for at spise på halvanden time.

Restauranten er spansk med spansk rustik indretning. Træhylder med vin på nogle vægge og mørk træ og udsmykning rundt omkring. Men med lidt mere stil end mange andre steder. Der var ingen fliser på væggene og lyset var lidt mere hyggeligt end de mange lysstofrør man ser ofte.

Der er nogle forskellige menuer man kan vælge og nogle af dem er ret billige. Jeg fik dog ikke set, om man kunne vælge allesammen til aften eller nogle af dem kun var til frokost.

Vi valgte at dele et par forretter. Vi fik Revuelto de Morcilla (en slags scrambled eggs med blodpølse), Pimientos del Pequillo (Røde fyldte peber) y Cebolla ogPaté de cabracho (En fiskepaté af cabracho. Fisken på billedet er en Cabracho).  Tre meget gode forretter, så det hævede forventningerne til hovedretterne.

Jeg bestilte lammekølle, som var lidt tør. Der blev bestilt oksemørbrad med foie gras, som skulle have været meget rød, men blev i stedet stegt medium plus. Secreto iberco, som jeg fik fortalt var som den skulle være og lammekotteletter som også var udmærkedet.

Til sidst delte vi 2 desserter. Milhojas (butterdejskage) og Coulan de chocolate (brunkage med flydende chokolade indeni). De kan begge anbefales.

Servicen var god og hurtig.

Vi fik en flaske vin til €25, et par glas pacharán og et par flasker vand. Samlet regning på €109 som er meget rimeligt.

Samlet vurdering på 87 gafler. Den bliver ikke højere, da der var lidt fejl i hovedretterne og selvom de alle var ok, var ingen af dem Rigtig Gode. Den får ikke lavere karakter, fordi forretter og desserter var rigtig gode og prisen var lav.

De har et interessant menukort og det ser ud til, at de faktisk burde være gode til oksekød. Det er hvad jeg har hørt andre steder fra. Så det er meget muligt, at vi vender tilbage for at prøve nogle andre retter.

La Soleras hjemmeside.

La Solera ligger på hjørnet af Calle Capitán og Calle Solera, med indgang fra Calle Capitán. Der er et kort på hjemmesiden, hvor man kan se det.

Jeg vil anbefale at man bestiller bord i god tid, hvis det er fredag eller lørdag aften man skal spise der. Vi bestilte lørdag eftermiddag og kunne kun få et bord mellem 21.00 og 22.30. Det var det eneste bord der var tilbage og det eneste tidspunkt.

 

 

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.