Konsolidationsfasen – Dukan Kuren

Konsolidationsfasen

Jeg har nu været i konsolidationsfasen på Dukan kuren i nogle uger og holder vægten omkring de 78-79 kg. Konsolidationsfasen skal jo holdes 10 dage for hvert kilo jeg har tabt, så 20 kg. gange 10 dage er 200 dage, hvilket jo er lang tid, men nu hvor det er gået så godt, vil jeg holde mig til kuren.

Vi har en dag om ugen kun med proteiner og resten af ugen med proteiner og grøntsager. Jeg spiser nu lidt almindelig ost om morgenen og et par skiver brød engang i mellem. Vi har en festmiddag en gang om ugen, hvor vi spiser lidt af hvert. Den dag er normalt i weekenden, hvis vi skal i byen og ellers en dag hvor vi spiser ude på restaurant.

Dukanslankekur.dk

Nu er vi ved at have lagt en del information ind på dukanslankekur.dk og er ved at lave nogle videoer til opskrifterne vi lægger ind. Så tag et kig på siden, hvis du har interesse i kuren.

Du kan se en intro om mig og dukan kuren her og alle indlæg om dukan kuren i min blog her.

 

This entry was posted in kur and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.