Jul med Dukan diet

Vi var en tur i Danmark over julen og regnede med at der ville blive en del flere galamiddage, end det tillades i denne fase. Jeg tog til Danmark med omkring 79 kg. og kom tilbage med lidt over 81 kg., så helt galt var det ikke.

Gallamiddage, uha de gallamiddage blev til lidt mere galla end de burde, men som Oluf Sand siger “Det er jo kun jul jen gang i år” Der var en julefrokost her og en der og juleaften og nytårsaften og hjemme hos mor får man jo ikke den mest fedtfattige mad der findes. Jeg undgik stort set sovsen, for den er altså tykkere end lava og jeg kan mærke den sætte sig på maven, så snart jeg synker. Kartoflerne og ris undgik jeg også, men fik dog pasta en aften og til middag, spiste vi en del brød. Lidt slik og kager blev det da også til.

Vi sørgede for, at tage en god gåtur hver dag. Der er ikke altid så meget, at tage sig til i de mørke måneder i Klitmøller, så det er godt, at holde sig beskæftiget. Det hjalp med at holde vægten i skak. Kati præsterede endda, at tabe sig over julen, hvilket jeg syntes er ret godt klaret.

Tilbage i Spanien er det tilbage til de gamle vaner i fase 3, så nu skulle der gerne ryge et par kilo igen, så vægten kommer under de 80 kg.

Det er skønt at være tilbage, nu hvor vi har det vildeste vintervejr med omkring 20 grader.

Godt nytår til alle.

This entry was posted in kur. Bookmark the permalink.

13 Responses to Jul med Dukan diet

 1. Mie says:

  Wow, har du været på den kur et helt år. Med sådanne svære fase navne. Tillykke med de minus 20 kilo. Inspirerende……..

 2. admin says:

  ja, 3. fase er jo 10 dage for hvert kilo tabt, som jo giver 200 dage i 3. fase, for at sikre at de tabte kilo ikke kommer tilbage igen.

 3. Vicki says:

  Hej.
  Jeg ville høre om du kan hjælpe mig?
  Kan se at du er administrator på hjemmesiden ‘Dukan Slankekur’?
  Jeg har problemer med at blive medlem. Jeg skriver mit navn og email, og så står der at der vil blive sendt en kode til mig. Har endnu ikke modtaget koden ):
  Jeg håber at du kan hjælpe mig.

  Vh. Vicki.

 4. admin says:

  Jeg kan ikke se en bruger oprettet med din e-mail. Men send mig en mail på hifidunn(a)hotmail.com, med det brugernavn du gerne vil have, så opretter jeg en bruger til dig.

 5. Christel says:

  Nu oplevede jeg så for første gang, her kor før jeg er i mål, at jeg har taget 1 kg på i weekenden i stedet for at tabe mig. Jeg kan ikke få øje på, hvad jeg har gjort galt, og jeg har i fire måneder tabt mig og maks taget 200 gram en dag.
  Har du i dit slankeforløb taget på, uden at du spiste uden for planen?

  Dvs. jeg har drukket et halvt glas vin og fået en lille smule majs og glemt min halvanden skefuld klid den ene dag, men det burde ikke give voldsomt udsving?

 6. Christel says:

  .. og så ser jeg i opskrifterne her på siden, at der bruges maizenamel – er det ikke “forbudt”. Og hvad er rettesnor for fx maizena, ketchup, sennep, syltede agurker.

 7. admin says:

  Der har været nogle gange, hvor jeg har taget lidt på. Det er dog mere almindeligt hos kvinder, da deres cyklus kan påvirke vægten en del.
  Ang. maizena tag et kig på: http://dukanslankekur.dk/tilladte-og-tolererede-madvarer-dukan-kuren/

 8. majser says:

  Hej Kent
  Jeg er bruger på din DuKan hjemmeside, og jeg synes, at den er super.
  Jeg sendte dig et spørgsmål, om det var muligt at skrive direkte til de andre brugere på forum, som du ikke har svaret på?
  Du talte også om, at du ville lægge et excel ark ud, som vi alle kunne bruge. Er det undervejs?
  Mange hilsner
  majser

 9. admin says:

  Hej Majser,

  Excelarket ligger på siden. Kig under gode raad.
  Jeg har ikke set spørgsmålet om at skrive til andre brugere, men det kan man ikke.

 10. majser says:

  Hej Kent
  Tak for svar. Jeg vil kigge der.

 11. majser says:

  Hej Kent
  Nu har jeg været inde på gode råd, men det er ikke det excel ark, jeg mener. Du skrev, at du ville prøve at lave en side, hvor alle brugerne kunne indtaste deres vægt osv.

  Den 2. februar skrev du:
  Jeg er ved at undersøge, muligheden for at dem der har registreret sig på siden/i forum, får en konto, hvor de kan skrive vægttab, mål på lår, talje osv. ind og se en løbende oversigt over vægttab. Så det vil være lidt som excelarket til vægttab, dog tror jeg ikke, at der vil være mulighed for, at skrive det ind, man har spist.
  Jeg regner med, at der er en testversion klar i næste uge og så må vi se, om der er mulighed for at bygge på, så der kommer flere funktioner.

  Hvis der er forslag, til noget I gerne vil have på siden, så kom gerne med dem.
  Siden laves i fritiden, så der er ikke plads til kæmpe projekter, men der sker ikke noget ved at spørge

 12. admin says:

  ah ok. arbejder stadig på det. Skal bruge en plugin til det, men det kræver, at der er nogle systemer der arbejder sammen. Har fundet noget, der burde kunne virke, men det koster lidt mere end jeg havde jeg håbet, så vil se om det er muligt at finde noget andet.

 13. majser says:

  Tak for svar. Jeg ved godt, at det er noget , du gør helt gratis. Men jeg håber, du finder ud af noget 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.