Dukan diæt og havreklid


Før jeg startede på dukan kuren, har jeg aldrig spist havreklid, ikke så vidt jeg ved. Havregryn har vi jo nok alle spist, med lidt sukker og mælk og jeg var også ganske glad for havregrød da jeg var yngre, men har ikke fået det i mange år. Men så startede jeg altså på dukan diæten og det kræver jo, at man spiser havreklid hver dag.

Så kunne man jo godt blive lidt interesseret i, hvorfor man skal spise havreklid og det her er hvad Pierre Dukan siger.

1. Det sænker optagelsen af kolesterol i blodet.

2. Det giver mæthedsfølelse.

3. Det sænker optagelsen af sukker og fedt i kroppen.

4. Det hjælper med at gå på toilettet

Det skulle være en slags supermad, så det er derfor det bruges til kuren. Det er jo forholdsvis nemt, at bruge i madlavningen til brød, pandekager, panering osv. Det har været lidt svært, at finde i starten, men nu er det blevet noget nemmere efter kuren er blevet mere kendt. I de fleste supermarkeder i Spanien kan man nu finde det og i flere supermarkeder i Danmark sælges det også. Det sælges i stort set alle helsebutikker.

 

 

This entry was posted in kur. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dukan diæt og havreklid

  1. Jeanette says:

    Hej Kent. Hvad hedder havreklid på spansk, og hvilke af supermarkederne har du set det, vi bor i Fuengirola/ Mijas Costa, og jeg kan se du er kendt i området? Mvh Jeanette

  2. admin says:

    Salvado de avena. De har det i stort set alle supermarkederne nu. Vi køber det i mercadona, som ligger på Avenida de Mijas og nogle gange i El Corte Ingles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.