Dukan kuren fase 2 igen

Jeg var skadet et stykke tid, da jeg fik en jernstang i hånden, som lavede en flænge. Det betød næsten en måned uden sport og +3kg.

Dukan kuren fase 2

For at tabe mig igen, ser ikke andre muligheder end at gå tilbage til fase 2. Jeg vil egentlig gerne tabe mig 7 kg. nu, men vi skal på rejse snart, hvor jeg sikkert ikke får mulighed for at dyrke så meget sport. Så jeg håber at tabe mig nogle kilo inden og så må jeg tage resten i løbet af sommeren.

Opskrifter til dukan kuren

Jeg tror at jeg komme til at spise en del kylling og fisk. Det sværeste er selvfølgelig det der skal skæres væk. Nedsættelse af indtaget af øl, kage og andre gode ting. Men jeg satser på at kunne klare det.

Jeg kommer selvfølgelig til at bruge en del opskrifter fra dinslankekur.dk og skal have udarbejdet mig en madplan.

Vi ses om 7 kg.

kylling, fisk og grøntsager 🙂

This entry was posted in Historien er sand, kur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.