Casa Roberto – Dårlig spansk restaurant i Fuengirola – 45 gafler

Ankomst

Vi blev mødt med en lidt lunken eller ikke eksisterende modtagelse, hvilket også skulle vise sig at være den generelle tone for resten af aftenen.

Lokale

Lokalet er indrettet med et stort antal golfkøller hængende fra loftet masser af billede, mange pyntegenstande og hilsner skrevet med sprittusch på væggene, hvilket giver en hyggelig stemning i restauranten.

Herretoilettet er bevogtet af en mannequin, der godt kan give lidt forhøjet blodtryk når man kommer derud første gang, da hun kigger med et meget dømmende blik, når man åbner døren.

Bordene er ret små, hvilket giver nogle logistiske udfordringer i løbet af måltidet. Skal man have en tallerken hver, en tallerken til deling, tallerken med brød samt vin og vand, kræver det at man har ekspertniveau i tetris.

Vi sad lige inden for døren, hvilket en af os blev mindre og mindre tilfreds med, som aftenen skred frem, da han havde fået pladsen hvor man, som Asbjørn Riis ville udtrykke det, fik ”nogle tæsk lige i nakken” hver gang der kom nogen ind ad døren.

Forret

Der blev først serveret lidt varmt brød med smør. Det er ikke noget man bestiller, men man får alligevel lov til at betale omkring €2 per person for det.

Der blev valgt to forretter; en pate til deling og en Tatin de verduras til hver person.

Tatin de verduras består af stegte grøntsager, som er stablet til et lille tårn og lidt salatblade med dressing. Grøntsagerne var aubergine, tomat, løg og squash. Måske er det ikke årstiden for disse grøntsager, for de var meget lignende tysk mode, nemlig helt smagsløse. De havde lavet et forsøg på at anrette tallerkenen, som delvist var lykkedes. På trods af det, var ingen af de tilstedeværende i stand til at give retten et kompliment.

Pateen mindede mere om en foie mi cuit end den gjorde om pate. Som foie var det en udmærket ret, dog uden at være guddommelig, men som pate, ja der var den ikke pate. Den blev serverede med små stykker ristede brød.

Hovedret

Vi gik efter en ret de normalt er gode til at lave i Spanien, som er lam. Lammekoteletter med tilbehør i form af pommesfrites og grøntsager.

Der var stor begejstring da bestillingen blev lavet, specielt fra en person gav udtryk for en helt speciel lyst til lam.

Første bid viste også en vis stolthed over valget der var foretaget. Det skulle dog vise sig, at heldet havde være på hans side da han skar første bid. Generelt var der meget fedt på koteletterne, men til gengæld var der stor mangel på velsmagende kød. Pommesfritterne var melede og grøntsagerne udkogte.

I køkkenet måtte de have indset at slaget var tabt, så anretningen af tallerkenen havde de ladet være op til køkkenguderne.

Ud fra vores erfaring med de første retter, fravalgte vi dessert og kaffe.

Vin

Vi fik en flaske af husets hvidvin og rødvin. De var begge tilfredsstillende.

Betjening

Der var blandede meninger om betjeningen. Der var lidt fysisk kontakt med tjenerne flere gange, i form af en meget koncentreret overfodsmassage af et sekunds varighed til en af aftenens deltagere.

De huskede at skænke vin op flere gange, men glemte dog at skænke vand op.

Ventetiden på maden var fin og man kunne komme i kontakt med tjenerne hurtigt, hvis man ønskede at bestille. Den ene tjener talte desuden dansk.

Pris

Prisen var på omkring €42 per person, hvilket er ret højt. Specielt set i forhold til at vi ikke fik hverken kaffe eller dessert og at vi drak husets vin.

Se selv mere info her. Jeg gider ikke skrive kontaktinfo på dette sted.

This entry was posted in Anmeldelser Restauranter. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.