Dukan kur – Angrebsfasen afsluttet

I dag sluttede angrebsfasen og der kom noget salat på bordet. Så det er tid til lidt analyse af angrebsfasen.

Jeg har lavet et excelark, hvor jeg skriver min vægt ind i hver dag og kan så hurtigt se tab osv. Jeg vil løbende smide arket ind i bloggen, så man kan se hvordan det går. Jeg regner med at udvide arket, så jeg også skriver noget om motion og mad der spises.

Excelarket kan ses nederst. Jeg startede de første dage med at tabe 900 gram per dag, men gik så ned og havde et par dage uden tab, for at slutte af med et tab på 700 gram. Dagene hvor jeg ikke tabte mig, var også dage hvor vi ikke dyrkede motion. Så det må være en stor faktor, men Dukan siger også at kroppen tilpasser sig, så hvis den pludselig får en anden kost, vil den justerer og det kan være en af grundene til at jeg ikke tabte noget dag 6 og 7. Så er der jo også noget med vand i kroppen, som man smider de første dage.

Følg alle indlæg i kuren ved at klikke her.

Kort intro kan findes her.

Jeg har lavet en hjemmeside om Dukan Kuren, som kan findes her.

This entry was posted in kur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.